Închide meniul

FCSB – UTA Arad | Florin Tănase a dat lovitura pe Arena Naţională! Căpitanul roş-albaştrilor, gest emoţionant după gol. Cui i-a dedicat reuşita

Dragoș Vasile Publicat: 5 decembrie 2021, 22:17

FCSB – UTA Arad | Florin Tănase a dat lovitura pe Arena Naţională! Căpitanul roş-albaştrilor, gest emoţionant după gol. Cui i-a dedicat reuşita

Florin Tănase ar putea pleca în iarnă de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Florin Tănase a deschis scorul în FCSB – UTA Arad
  • Căpitanul roş-albaştrilor, gest emoţionant

Florin Tănase a dat lovitura în FCSB – UTA Arad

Florin Tănase a deschis scorul în FCSB – UTA Arad. Octavian Popescu a obţinut penalty după ce a fost faultat în careu, iar căpitanul roş-albaştrilor a transformat fără probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După reuşită, Tănase a băgat mingea sub tricou şi i-a dedicat golul soţiei sale, Medeea Turcescu, care este însărcinată în 6 luni.

Golgheterul campionatului în sezonul trecut, Tănase a reușit 6 goluri și 4 pase decisive în actuala ediţie de campionat. Căpitanul FCSB a evoluat în 14 meciuri, fiind accidentat timp de două luni.

Reclamă

Tănase este cel mai bine cotat jucător din Liga 1. Conform transfermarkt.com, căpitanul de la FCSB are o valoare de 5.000.000 de euro.

Citește și:

EXCLUSIV | Florin Tănase se umple de bani la arabi! E dorit de un club legendar din Arabia Saudită

Zilele lui Florin Tănase la FCSB par a fi numărate! Căpitanul echipei lui Gigi Becali este tot mai aproape de un transfer, iar acest lucru s-ar putea întâmpla chiar în pauza competițională de iarnă. „Decarul” de la FCSB este dorit de mai multe cluburi, iar clauza de reziliere este de doar 3.000.000 de euro.

Reclamă

Din informațiile AS.ro, Florin Tănase este dorit insistent de Al Nassr Riad. Arabii sunt gata să pună pe masă 3.000.000 de euro, atât cât reprezintă clauza de reziliere a căpitanului de la FCSB. Tănase s-ar umple de bani dacă transferul la arabi s-ar realiza. Salariul său ar fi, din câte se pare, între 1.500.000 și 2.000.000 de euro, pe an.

Dacă se va ajunge la o înțelegere cu Al Nassr, Tănase ar putea lucra din nou cu Edi Iordănescu. Fostul tehnician de la FCSB se află în negocieri avansate cu clubul legendar din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”