Închide meniul

„A semnat cu Galatasaray” Turcii au anunţat transferul lui Dennis Man de la Parma. Ultimele detalii despre lovitura pregătită de Fatih Terim

Dragoș Vasile Publicat: 6 decembrie 2021, 17:29

Reclamă
„A semnat cu Galatasaray Turcii au anunţat transferul lui Dennis Man de la Parma. Ultimele detalii despre lovitura pregătită de Fatih Terim

Dennis Man joacă la Parma din ianuarie 2021

Profimedia

Dennis Man s-ar fi înţeles cu Galatasaray

S-a aflat motivul pentru care Dennis Man nu mai străluceşte în tricoul Parmei. Turcii de la Fotomac anunţă că internaţionalul român a ajuns la o înţelegere cu Galatasaray, unde Fatih Terim îl aşteaptă cu braţele deschise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Man a semnat cu Galatasaray și de aceea nu mai forțează”, anunţă sursa citată.

Recent, Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, a dezvăluit că a vrut să-l transfere pe Dennis Man vara trecută.

„Am vrut să îl transferăm pe Dennis Man în trecut. Parma nu a vrut să îl lase. Nu am fost foarte insistenți, dar da, l-am vrut. Parma a zis că nu îl cedează, chiar dacă evoluează în Serie B. Noi rămânem deschiși în continuare. Nu știu ce se va întâmpla în perioada de transferuri din ianuarie”, spunea Fatih Terim, potrivit sursei citate.

„Lui Fatih Terim îi place Man foarte mult, asta vă spun clar. Galatasaray nu poate da însă mai mult de 6-7 milioane de euro pe Man, iar Parma cere 11 milioane, cu cât l-a luat de la Steaua. Sunt doar vorbe acum, faptele contează până la urmă”, explica şi Giovanni Becali.

Reclamă

Potrivit Transfermarkt, cota lui Dennis Man este în scădere. Fostul atacant de la FCSB a ajuns să valoreze 10 milioane de euro.

Coşmar total pentru Dennis Man! Românul, făcut praf

Dennis Man pare că nu mai are viaţă lungă în tricoul Parmei. Venit ca un salvator pe Ennio Tardini, internaţionalul român este foarte aproape de a fi vândut în această iarnă. Şi ultima evoluţie i-a adus o grămadă de critici.

Dennis Man a fost titular în partida Parma – Brescia, scor 0-1. Românul a fost scos de pe teren în minutul 60, după o nouă evoluţie foarte slabă, criticată de toată lumea. Italienii nu sunt deloc încântaţi de fostul jucător de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

A primit doar nota 5 de la publicaţia tuttomercatoweb. „Iachini l-a relansat ca titular după mai multe săptămâni în care a fost scos din joc. Apare foarte puţin: are o singură şansă, în care atinge poarta. Mişcarea lui însă a fost foarte ştearsă”, au fost cuvintele celor de la tuttomercatoweb.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și