Închide meniul

Ce salariu va avea Adrian Mutu la Kisvarda, dacă acceptă oferta ungurilor. ”Mutu vrea dezvoltare, nu e interesat de bani”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2021, 10:01

Ce salariu va avea Adrian Mutu la Kisvarda, dacă acceptă oferta ungurilor. ”Mutu vrea dezvoltare, nu e interesat de bani”

Ce salariu va avea Adrian Mutu la Kisvarda

Hepta

Conform Blikk.hu citat de telekomsport.ro, Mutu ar încasa lunar 8200 de euro, adică un salariu de aproape 100.000 de euro pe an. Mutu este așteptat în ianuarie pe banca echipei de pe locul 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, aproape să preia Kisvarda

”Vedem fotbalul într-un mod asemănător. A lucrat la echipe bune şi are experienţă internaţională. Acum vom analiza candidaţii şi ne vom decide asupra celui care se aliniază filosofiei clubului. Nu contăm pe antrenori în vârstă.

Gândirea lor e greu de schimbat, vrem un antrenor care să se adapteze căii pe care vrem s-o urmăm. Mutu vrea dezvoltare, nu e interesat de bani. Sunt antrenori maghiari mai scumpi”, a spus Attila Revesz, directorul sportiv al lui Kisvarda.

Adi Mutu a fost în Ungaria pentru a negocia cu Kisvarda

„Briliantul” a fost în Ungaria şi a oferit primele declaraţii pentru site-ul echipei care ocupă locul secund în clasament.

Mutu a urmărit din tribună meciul Kisvarda – Fehervar, scor 2-1. A stat alături de preşedintele clubului şi anunţă că nu a stat pe gânduri în momentul în care a fost chemat să vină la discuţii.

Reclamă

„Care a fost primul meu gând când am aflat că Kisvarda este interesată de mine? M-am uitat la locul din clasament pe care îl ocupă şi, după ce am văzut că este pe o poziţie de top, am devenit imediat interesat de acest post.

Totul este în ordine, îmi plac facilităţile clubului. Nu este cel mai mare club, dar pentru cei care iubesc fotbalul, nu acest lucru este important. Rezultatele sunt bune şi echipa câştigă„, a declarat Adi Mutu pentru kisvardafc.hu.

Liber de contract din luna octombrie, Adi Mutu ar putea să antreneze doi jucători români. Este vorba de Andrei Peteleu şi Claudiu Bumba. Kisvarda are cu două puncte mai puţin decât liderul Ferencvaros.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” Vezi toate știrile
Citește și