Închide meniul

Adi Mutu a fost în Ungaria pentru a negocia cu Kisvarda. Prima reacţie a „Briliantului”: „Am devenit imediat interesat!”. Ce i-a transmis lui Răzvan Burleanu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 decembrie 2021, 11:29

Adi Mutu a fost în Ungaria pentru a negocia cu Kisvarda. Prima reacţie a „Briliantului: „Am devenit imediat interesat!. Ce i-a transmis lui Răzvan Burleanu

Adi Mutu poate deveni antrenorul lui Kisvarda

Captură Youtube

Mutu a urmărit din tribună meciul Kisvarda – Fehervar, scor 2-1. A stat alături de preşedintele clubului şi anunţă că nu a stat pe gânduri în momentul în care a fost chemat să vină la discuţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Mutu, la un pas de a devenit antrenorul lui Kisvarda

Care a fost primul meu gând când am aflat că Kisvarda este interesată de mine? M-am uitat la locul din clasament pe care îl ocupă şi, după ce am văzut că este pe o poziţie de top, am devenit imediat interesat de acest post.

Totul este în ordine, îmi plac facilităţile clubului. Nu este cel mai mare club, dar pentru cei care iubesc fotbalul, nu acest lucru este important. Rezultatele sunt bune şi echipa câştigă„, a declarat Adi Mutu pentru kisvardafc.hu.

Mutu a lăsat de înţeles că aşteaptă un răspuns din partea FRF. Visează să preia postul rămas liber după plecarea lui Mirel Rădoi. L-a anunţat totuşi pe Răzvan Burleanu să se grăbească în a numi un selecţioner.

Citește și:

Nu ştiu care sunt şansele mele să devin selecţionerul naţionalei, dar ca fost jucător al reprezentativei României, este o mare onoare să îmi fie menţionat numele printre candidaţi. Totuşi, nu este nicim sigur, aşa că nu pot refuza cu fermitate alte oferte.

Reclamă

Pentru moment au fost doar primele discuţii. Am vorbit despre lucruri profesionale în cea mai mare parte din timp. Este vorba despre cum vedem fotbalul. Eu mi-am prezentat viziunea, după vom putea continua discuţiile„, a mai spus „Briliantul”.

Liber de contract din luna octombrie, Adi Mutu ar putea să antreneze doi jucători români. Este vorba de Andrei Peteleu şi Claudiu Bumba. Kisvarda are cu două puncte mai puţin decât liderul Ferencvaros.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și