Închide meniul

Adi Mutu a fost în Ungaria pentru a negocia cu Kisvarda. Prima reacţie a „Briliantului”: „Am devenit imediat interesat!”. Ce i-a transmis lui Răzvan Burleanu

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 decembrie 2021, 11:29

Reclamă
Adi Mutu a fost în Ungaria pentru a negocia cu Kisvarda. Prima reacţie a „Briliantului: „Am devenit imediat interesat!. Ce i-a transmis lui Răzvan Burleanu

Adi Mutu poate deveni antrenorul lui Kisvarda

Captură Youtube

Mutu a urmărit din tribună meciul Kisvarda – Fehervar, scor 2-1. A stat alături de preşedintele clubului şi anunţă că nu a stat pe gânduri în momentul în care a fost chemat să vină la discuţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

https://www.youtube.com/watch?v=03zHCCgWoHc

Adi Mutu, la un pas de a devenit antrenorul lui Kisvarda

Care a fost primul meu gând când am aflat că Kisvarda este interesată de mine? M-am uitat la locul din clasament pe care îl ocupă şi, după ce am văzut că este pe o poziţie de top, am devenit imediat interesat de acest post.

Totul este în ordine, îmi plac facilităţile clubului. Nu este cel mai mare club, dar pentru cei care iubesc fotbalul, nu acest lucru este important. Rezultatele sunt bune şi echipa câştigă„, a declarat Adi Mutu pentru kisvardafc.hu.

Mutu a lăsat de înţeles că aşteaptă un răspuns din partea FRF. Visează să preia postul rămas liber după plecarea lui Mirel Rădoi. L-a anunţat totuşi pe Răzvan Burleanu să se grăbească în a numi un selecţioner.

Reclamă
Reclamă 4

Nu ştiu care sunt şansele mele să devin selecţionerul naţionalei, dar ca fost jucător al reprezentativei României, este o mare onoare să îmi fie menţionat numele printre candidaţi. Totuşi, nu este nicim sigur, aşa că nu pot refuza cu fermitate alte oferte.

Pentru moment au fost doar primele discuţii. Am vorbit despre lucruri profesionale în cea mai mare parte din timp. Este vorba despre cum vedem fotbalul. Eu mi-am prezentat viziunea, după vom putea continua discuţiile„, a mai spus „Briliantul”.

Liber de contract din luna octombrie, Adi Mutu ar putea să antreneze doi jucători români. Este vorba de Andrei Peteleu şi Claudiu Bumba. Kisvarda are cu două puncte mai puţin decât liderul Ferencvaros.

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și