Închide meniul

Adi Mutu a fost în Ungaria pentru a negocia cu Kisvarda. Prima reacţie a „Briliantului”: „Am devenit imediat interesat!”. Ce i-a transmis lui Răzvan Burleanu

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 decembrie 2021, 11:29

Reclamă
Adi Mutu a fost în Ungaria pentru a negocia cu Kisvarda. Prima reacţie a „Briliantului: „Am devenit imediat interesat!. Ce i-a transmis lui Răzvan Burleanu

Adi Mutu poate deveni antrenorul lui Kisvarda

Captură Youtube

Mutu a urmărit din tribună meciul Kisvarda – Fehervar, scor 2-1. A stat alături de preşedintele clubului şi anunţă că nu a stat pe gânduri în momentul în care a fost chemat să vină la discuţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

https://www.youtube.com/watch?v=03zHCCgWoHc

Adi Mutu, la un pas de a devenit antrenorul lui Kisvarda

Care a fost primul meu gând când am aflat că Kisvarda este interesată de mine? M-am uitat la locul din clasament pe care îl ocupă şi, după ce am văzut că este pe o poziţie de top, am devenit imediat interesat de acest post.

Totul este în ordine, îmi plac facilităţile clubului. Nu este cel mai mare club, dar pentru cei care iubesc fotbalul, nu acest lucru este important. Rezultatele sunt bune şi echipa câştigă„, a declarat Adi Mutu pentru kisvardafc.hu.

Mutu a lăsat de înţeles că aşteaptă un răspuns din partea FRF. Visează să preia postul rămas liber după plecarea lui Mirel Rădoi. L-a anunţat totuşi pe Răzvan Burleanu să se grăbească în a numi un selecţioner.

Reclamă
Reclamă 4

Nu ştiu care sunt şansele mele să devin selecţionerul naţionalei, dar ca fost jucător al reprezentativei României, este o mare onoare să îmi fie menţionat numele printre candidaţi. Totuşi, nu este nicim sigur, aşa că nu pot refuza cu fermitate alte oferte.

Pentru moment au fost doar primele discuţii. Am vorbit despre lucruri profesionale în cea mai mare parte din timp. Este vorba despre cum vedem fotbalul. Eu mi-am prezentat viziunea, după vom putea continua discuţiile„, a mai spus „Briliantul”.

Liber de contract din luna octombrie, Adi Mutu ar putea să antreneze doi jucători români. Este vorba de Andrei Peteleu şi Claudiu Bumba. Kisvarda are cu două puncte mai puţin decât liderul Ferencvaros.

Reclamă
Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:02

LIVE VIDEOCursa de Formula 1 din Marele Premiu al Austriei e ACUM pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Max Verstappen, în pole-position

15:41

Cum a fost numit Istvan Kovacs în Ungaria după arbitrajul care l-a făcut să „rateze” optimile EURO 2024

15:32

Federaţia Italiană de Fotbal a decis ce se întâmplă cu Luciano Spalletti, după eliminarea de la EURO 2024

14:50

Florin Niţă, mesaj uimitor şi plin de emoţie de la soţia Laura, înainte de România – Olanda: „Ești eroul nostru şi al României”

14:39

Spania – Georgia LIVE TEXT (22:00). Germania îşi aşteaptă adversara din sferturile EURO 2024. Echipe probabile

13:52

Felix Zwayer este arbitrul meciului România – Olanda, din optimile EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și