Închide meniul

Erling Haaland, cifre ireale în UEFA Champions League. „Tunetul Nordului” a lovit de două ori în Borussia Dortmund – Beşiktaş 5-0. Capitolul la care nu are rival!

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 decembrie 2021, 0:13

Reclamă
Erling Haaland, cifre ireale în UEFA Champions League. „Tunetul Nordului a lovit de două ori în Borussia Dortmund – Beşiktaş 5-0. Capitolul la care nu are rival!

Erling Haaland a scris istorie în UEFA Champions League

Profimediaimages

Marco Rose şi-a ţinut golgheterul pe bancă până în minutul 63, moment în care l-a înlocuit cu Marco Reus. Rezultatul s-a văzut imediat. Haaland a avut nevoie de numai cinci minute pentru a înscrie cel de-al 22-lea său gol în Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland, de neoprit în UEFA Champions League

Haaland a ajuns la această bornă în numai 19 meciuri, capitol la care nu are rival. Inzaghi şi Van Nistelrooy a avut nevoie de 28 de partide pentru a marca de 22 de ori.

Nu s-a mulţumit cu atât şi a mai înscris o dată în poarta turcilor. Cu 23 de goluri şi 3 pase decisive în UCL, Haaland îşi merită cota de piaţă de 150 de milioane de euro.

Erling Haaland are nu mai puţin de 74 de goluri în 72 de apariţii în tricoul Borussiei Dortmund. În acest an are mai multe goluri (41) decât meciuri jucate (40).

Reclamă

Norvegianul nu se poate bucura la maximum. Echipa lui a încheiat grupa pe locul 3, cu 9 puncte, în spatele lui Ajax (18) şi Sporting Lisabona (9). Nici în Bundesliga nu se descurcă mai bine BVB. Dortmund tocmai a pierdut derby-ul cu Bayern, scor 2-3, şi are cu 4 puncte mai puţin decât campioana en-titre.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” Vezi toate știrile
Citește și