Închide meniul

Champions League | FC Porto – Atletico Madrid 1-3. Calificare dramatică pentru echipa lui Simeone. Milan – Liverpool 1-2. Italienii, OUT! Real Madrid a câștigat grupa cu Inter. Lionel Messi și Mbappe au făcut show în PSG – Club Brugge 4-1

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 decembrie 2021, 0:27

Champions League | FC Porto – Atletico Madrid 1-3. Calificare dramatică pentru echipa lui Simeone. Milan – Liverpool 1-2. Italienii, OUT! Real Madrid a câștigat grupa cu Inter. Lionel Messi și Mbappe au făcut show în PSG – Club Brugge 4-1

Se încheie faza grupelor din UEFA Champions League

Profimedia

Update 23.58: Fluier final pe toate stadioanele! Iată rezultatele serii în UEFA Champions League:
Meciurile serii în Champions League

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
    • PSG – Club Brugge 4-1
    • RB Leipzig – Manchester City 2-1
    • AC Milan – Liverpool 1-2
    • Ajax – Sporting 4-2
    • Dortmund – Besiktas 5-0
    • FC Porto – Atletico Madrid 1-3
    • Real Madrid – Inter 2-0
    • Șahtior – Sheriff 1-1

Update 23.54: FC Porto – Atletico Madrid 1-3! Portughezii au înscris golul de onoare, la ultima fază a meciului. Sergio Oliveira a înscris din penalty.

Update 23.51: FC Porto – Atletico Madrid 0-3! „Game, set și meci” pentru campioana Spaniei! Rodrigo De Paul a închis tabela pe Dragao. Echipa lui Cholo Simeone s-a calificat în optimile Champions League, după ce era pe ultimul loc înaintea ultimului meci din grupe.

Reclamă

Update 23.48: FC Porto – Atletico Madrid 0-2! A înscris argentinianul Angel Correa. Echipa lui Cholo Simeone e aproape sigură de calificarea în optimi.

Update 23.28: Dortmund – Besiktas 5-0! „Dublă” spectaculoasă a lui Erling Haaland! A marcat din nou, în minutul 81.

Update 23.39: Real Madrid – Inter 2-0! Marco Asensio a înscris un gol de senzaţie, în minutul 79. A şutat la colţul scurt, din marginea careului, iar mingea a lovit bara înainte să se oprească în plasă.

Reclamă 4 / 0/3

Update 23.28: Dortmund – Besiktas 4-0! Borussia se răzbună pe campioana Turciei pentru că a fost eliminată din Champions League! Intrat de pe bancă, „tunetul” Erling Haaland nu avea cum să nu-și treacă numele pe lista marcatorilor.

Update 23.21: Ajax – Sporting 4-1! Berghuis a înscris pentru echipa lui Erik ten Hag. Ajax a ajuns la 20 de goluri înscrise în acest sezon de Liga Campionilor, mai multe decât oricare altă echipă. Doar Bayern Munchen a mai reușit o astfel de performanță, în sezonul 2019-2020.

Update 23.18: Ajax – Sporting 3-1! Olandezii se distrează cu portughezii! David Neres a marcat și el. „Lăncierii” sunt aproape să termine grupa cu maximum de puncte.

Update 23.15: Milan – Liverpool 1-2! Răsturnare de scor pe San Siro! Englezii au marcat prin „rezerva minune” Divock Origi!

Update 23.10: FC Porto – Atletico Madrid 0-1! Antoine Griezmann a marcat un gol uriaș pentru campioana Spaniei! Francezul este la patra reușită din acest sezon de Champions League.

&n

Reclamă

Update 23.05: Dortmund – Besiktas 3-0! Marco Reus a făcut „dubla”.

Update 22.53: Dortmund – Besiktas 2-0! Marco Reus a dublat avantajul nemților, din penalty.

Update 22.50: Șahtior – Sheriff 1-0! Ucrainenii, hotărâți să-și ia revanșa după eșecul din partida tur, au deschis scorul prin brazilianul Fernando.

Update 22.44: Ajax – Sporting 2-1! „Lăncierii” revin în avantaj! A înscris brazilianul Haller.

Update 22.35: AC Milan – Liverpool 1-1! Bucuria italienilor a durat puțin! Mohamed Salah a egalat pentru Liverpool, după ce Mike Maignan, înlocuitorul lui Ciprian Tătărușanu, a respins greșit un balon.

Update 22.32: Ajax – Sporting 1-1! Portughezii au egalat la Amsterdam! Santos a înscris pentru Sporting.

Update 22.31: Dortmund – Besiktas 1-0! A înscris olandezul Donyell Malen. Vedeta Erling Haaland este rezervă.

Update 22.29: Milan – Liverpool 1-0! Tomori a deschis scorul pentru milanezi, după un corner la care au gafat Minamino și Alisson.

Update 22.18: Real Madrid – Inter 1-0! „Galacticii” au deschis scorul pe Santiago Bernabeu prin Toni Kroos. Este pentru prima dată în cariera germanului când înscrie în două meciuri consecutive din Champions League.

Update 22.10: Ajax – Sporting 1-0! Golgheterul Sebastien Haller a marcat din penalty!

Update 22:00: Au a început a doua serie de meciuri ale serii în UEFA Champions League!

Update 21.45: Scandal înaintea meciului Milan – Liverpool! Un grup de fani englezi a fost atacat cu sticle și scaune, informează liverpoolecho.co.uk. Un bărbat a povestit pentru sursa citată că a avut nevoie de zece copci la rana pe care a căpătat-o la cap după ce a fost lovit cu un obiect. Grupul din care făcea parte a fost atacat de circa 30 de persoane îmbrăcate în negru în timp ce se afla într-un local din Milano.

„Un grup de tipi în negru a intrat într-un mic pub în care ne aflam şi au aruncat cu sticle şi scaune. Ne scuipau şi aruncau chestii. Câţiva dintre noi s-au ridicat şi (…) am ajuns în mijlocul unei lupte între bande. Aruncau sticle şi scaune şi răsturnau mesele. Câţiva dintre fanii noştri au încercat să caute adăpost într-unul dintre baruri. Am fost lovit cu un obiect, fie o bâtă, sticlă sau scaun, nu sunt sigur, şi mi-a despicat capul. Am reuşit să intru în bar şi apoi <şobolanii> au plecat. O fată pe nume Jen mi-a ţinut prosoape pe cap. Personalul de la ambulanţă m-a îndemnat să merg la spital unde a trebuit să fiu cusut la cap”, a povestit victima.

Update 21.36: Fluier final la primele meciuri ale serii în UEFA Champions League! PSG a învins-o pe Club Brugge cu 4-1, în timp ce Manchester City a pierdut la Leipzig, scor 1-2.

Update 21.19: Leipzig – Manchester City 2-1! GOOL Ryad Mahrez! Algerianul a redus din diferență pentru echipa lui Pep Guardiola.

Update 21.18: PSG – Club Brugge 4-1! GOOL Lionel Messi! Argentinianul a înscris dintr-un penalty pe care tot el l-a scos.

Update 21.12: Leipzig – Manchester City 2-0! A înscris și portughezul Andre Silva, din pasa suedezului Emil Forsberg. Deja câștigătoare a grupei, echipa lui Pep Guardiola joacă mult prea relaxată.

Update 21.10: PSG – Club Brugge 3-1! Ritz a înscris cu o execuție cu latul, din careu, după o minge pierdută de Gana Gueye la mijlocul terenului.

Update 20.23: PSG – Club Brugge 3-0! GOOL Lionel Messi! Starul argentinian a înscris cu o execuție în stilul caracteristic, un șut plasat, cu piciorul stâng, de la marginea careului. Pasa decisivă a venit de la Kylian Mbappe, care i-a trecut balonul printre picioare unui adversar. VIDEO AICI

Update 20.10: Leipzig – Manchester City 1-0! Surpriză în Germania! Maghiarul Dominik Szoboszlai a deschis scorul pentru Leipzig.

Update 19.52: PSG – Club Brugge 2-0! Kylian Mbappe e de neoprit! Starul francez a reușit „dubla” în doar șapte minute! De această dată, Mbappe a marcat după o pasă de senzație a lui Di Maria.

Update 19.46: PSG – Club Brugge 1-0! Kylian Mbappe a marcat pentru PSG în minutul 2. Starul francez a șutat lângă bară, din apropierea portarului, după o minge respinsă greșit de cei de la Brugge. VIDEO AICI

Update 19:45: Au început primele meciuri ale serii! De la această oră se joacă PSG – Club Brugge și Leipzig – Manchester City.

Update 19.06: Manchester City a anunțat primul „11” pentru meciul cu RB Leipzig. Jack Grealish, transferat în vară pentru o sumă uriașă, peste 100 de milioane de lire sterline, este titular.

Update 19.05: PSG a anunțat primul „11” pentru meciul cu Club Brugge. Kylian Mbappe și Lionel Messi sunt titulari.

Știrea inițială

Grupa A

City și PSG merg amândouă în optimi, de pe pozițiile pe care le ocupă în acest moment. Leipzig și Brugge luptă pentru Europa League.

Grupa B

Finalul va fi nebun în grupa B. Liverpool s-a calificat deja, fiind câștigătoarea detașată a grupei, dar Porto, AC Milan și Atletico Madrid sunt toate trei în joc pentru locul doi. Porto joacă cu Atletico Madrid și, dacă va câștiga, are locul al doilea asigurat. Dacă Atletico Madrid câștigă, va avea nevoie ca AC Milan să piardă sau să facă egal cu Liverpool pentru a spera la locul doi. Dacă FC Porto – Atletico Madrid se termină la egalitate, portughezii ar avea nevoie ca AC Milan fie să piardă, fie să facă egal, în timp ce spaniolii ar fi eliminați. Dacă AC Milan câștigă cu Liverpool, are nevoie ca Porto fie să piardă, fie să facă egal cu Atletico pentru a se califica.

Grupa C

Nimic nu se mai poate schimba în această grupă. Ajax și Sporting merg în „optimi”, în timp ce Dortmund merge în Europa League. Besiktas, codașa grupei, părăsește Europa.

Grupa D

Real Madrid și Inter își dispută primul loc. Italienii au nevoie de victorie pe Santiago Bernabeu, în timp ce „galacticii” câștigă grupa și cu o remiză. Sheriff va merge în Europa League, în timp ce Șahtior părăsește Europa.

Grupa E

Benfica și Barcelona își dispută locul al doilea. Catalanii sunt calificați dacă Benfica nu o bate pe Dinamo Kiev. În caz că Benfica câștigă cu Dinamo Kiev, iar Barcelona nu o bate pe Bayern, echipa catalană va merge în Europa League. Bayern e câștigătoarea grupei, în timp ce Dinamo Kiev părăsește Europa.

Grupa F

Manchester United este calificată deja, în timp ce Young Boys este eliminată. Meciul cheie aici Villarreal – Atalanta. Câștigătorul va merge în „optimi”. Villarreal poate obține calificarea și cu o remiză.

Grupa G

Finalul grupei G va fi cu adevărat nebun. Lille joacă cu Wolfsburg și RB Salzburg joacă cu Sevilla. Dacă Wolfsburg câștigă, departajarea va fi făcută la golaveraj între între Lille, Wolfsburg și Salzburg, atâta timp cât meciul Salzburg – Sevilla se încheie la egalitate.

Grupa H

1. Chelsea 12 puncte
2. Juventus 12 puncte
3. Zenit 4 puncte
4. Malmo 1 punct

Chelsea și Juventus s-au calificat deja în faza eliminatorie, dar câștigătoarea grupei încă n-a fost decisă. Chelsea are de partea ei golaverajul, așa că „albaștrii” au nevoie doar de o remiză cu Zenit, atâta timp cât Juventus nu câștigă cu Malmo.

Recomandări
  • Zi decisivă în Champions League
  • Atletico Madrid, calificare dramatică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și