Închide meniul

Gigi Becali i-a fixat preţul lui Octavian Popescu. „Îl dau doar dacă primesc oferta asta”. Afacerea de senzaţie pe care îşi doreşte să o facă patronul lui FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 decembrie 2021, 22:58

Gigi Becali i-a fixat preţul lui Octavian Popescu. „Îl dau doar dacă primesc oferta asta. Afacerea de senzaţie pe care îşi doreşte să o facă patronul lui FCSB

Gigi Becali a anunţat câţi bani vrea să primească pentru Tavi Popescu

Colaj Hepta

Becali speră să bată un nou record, după ce l-a vândut pe Dennis Man la Parma pentru 13 milioane de euro. Conducătorul vicecampioanei României este convins că Tavi Popescu va avea o valoare de piaţă uriaşă în următorii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat care este preţul cu care vrea să-l vândă pe Octavian Popescu

La Tavi Popescu, îl dau acum doar dacă primesc ofertă de 20 de milioane de euro. Că or fi 17-18, nu e o problema, dar acolo se învârte la ora asta.

La ora asta, el se preconizează să fie un jucător de 100 de milioane de euro peste trei ani”, a declarat Gigi Becali pentru sport.ro.

În această ediţie de campionat, tânărul jucător a înscris patru goluri şi a oferit două pase decisive. A atras deja interesul lui Galatasaray şi ar putea evolua alături de fostul său coechipier, Olimpiu Moruţan.

Gigi Becali ar fi avut deja o ofertă uriaşă, de 13 milioane de euro. Fost agent FIFA, Victor Becali deţine firma care îl reprezintă pe Octavian Popescu. El a confirmat că Juventus l-ar fi dorit pe Tavi Popescu, dar că patronul lui FCSB nu a fost dispus să renunţe la atacantul său.

Reclamă

Dennis Man speră că Tavi Popescu îi va spulbera recordul

Dennis Man îi prevede un viitor strălucit puştiului care îl poate îmbogăţi pe Gigi Becali. În luna august a dezvăluit, în exclusivitate pentru AS.ro, că şi-ar dori ca patronul vicecampioanei din Liga 1 să dea un nou „tun” financiar.

(Reporter: Ai intrat în istoria României) Este un sentiment plăcut. Mă bucur foarte mult, vedem următorul jucător care va pleca. Doamne ajută să mă depăşească Tavi Popescu, nu am niciun fel de problemă.

Eu îl cunosc pe Tavi şi ştiu că este un copil foarte talentat şi îmi doresc ca toţi jucătorii din România să ajungă la un nivel cât mai mare!„, a declarat Dennis Man pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și