Închide meniul
EXCLUSIV

Dennis Man speră că Octavian Popescu îi va spulbera recordul. „Doamne ajută să mă depăşească!”. Gigi Becali cere o avere pe noua „perlă” de la FCSB!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2021, 23:52 / Actualizat: 20 martie 2023, 23:25

Dennis Man speră că Octavian Popescu îi va spulbera recordul. „Doamne ajută să mă depăşească!. Gigi Becali cere o avere pe noua „perlă de la FCSB!

Dennis Man speră ca Tavi Popescu să îi spulbere recordul

AS.ro

Dennis Man speră că Octavian Popescu îi va spulbera recordul. Dennis Man îi prevede un viitor strălucit puştiului care îl poate îmbogăţi pe Gigi Becali. A dezvăluit, în exclusivitate pentru AS.ro, că şi-ar dori ca patronul vicecampioanei din Liga 1 să dea un nou „tun” financiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 22 de ani a plecat de la FCSB la Parma în schimbul a 13 milioane de euro. A fost cea mai mare sumă primită vreodată de un club din România pentru un jucător.

Dennis Man speră că Octavian Popescu îi va spulbera recordul

(Reporter: Ai intrat în istoria României) Este un sentiment plăcut. Mă bucur foarte mult, vedem următorul jucător care va pleca. Doamne ajută să mă depăşească Tavi Popescu, nu am niciun fel de problemă.

Eu îl cunosc pe Tavi şi ştiu că este un copil foarte talentat şi îmi doresc ca toţi jucătorii din România să ajungă la un nivel cât mai mare!„, a declarat Dennis Man pentru AS.ro.

Sezonul trecut, Man a înscris 2 goluri şi a oferit o pasă decisivă în 14 meciuri din Serie A. Parma a retrogradat şi va încerca să revină pe prima scenă a fotbalului italian.

Reclamă

Gigi Becali vrea să dea marea lovitură cu Octavian Popescu: „100 de milioane de euro!”

Patronul FCSB este ferm convins că va da marea lovitură cu Octavian Popescu, cel care a marcat deja două goluri în primele cinci etape. Becali crede că îşi va vinde „perla” pentru 100 de milioane de euro în viitorul apropiat.

Dacă la anul, de exemplu, mă duc în Liga Campionilor, iau 40 de milioane de euro, ridic puțin, mă duc la 25 – 30 de mii de euro. (n.r. + salariu) Dacă apoi iarăși mai vând vreun jucător cu 30 de milioane de euro, 70 de milioane de eur, 100 de milioane de euro, de exemplu pe Tavi Popescu, da, atunci ridicăm la 30-40 de mii de euro”, a spus Gigi Becali, luna trecută la Digi Sport.

Fost agent FIFA, Victor Becali deţine firma care îl reprezintă pe Octavian Popescu. El a confirmat oferta de 13 milioane de euro despre care Gigi Becali a spus că ar fi fost de la Juventus.

Reclamă 4 / 0/3

O refuz pentru că e un jucător pe care poţi să iei 50. Dacă-l dai pe ăla care poţi să iei 50 cu 13, nu o să mai iei niciodată 50! Am o perlă, o să iau 50! E jucător de geniu, nu-l scoate nimeni din echipă. Peste trei ani, poate o să iau 100. Din Italia e oferta, mi se pare că Juventus. Sunt mai multe cluburi care-s interesate. Când vorbeam cu unii, mă sunau alţii. Eu l-am botezat, l-am făcut creștin-ortodox”, a declarat Gigi Becali.

Pe lângă cele 13 milioane de euro, Gigi Becali ar fi urmat să păstreze și 15% din drepturile pentru Octavian Popescu. Transferul l-ar fi depășit pe cel al lui Dennis Man la Parma.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și