Închide meniul

Scandal imens între FCSB şi CFR Cluj! Mihai Stoica, ironizat de un oficial al campioanei: „Să își vadă de propriile «poșete»”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 decembrie 2021, 18:20

Reclamă
Scandal imens între FCSB şi CFR Cluj! Mihai Stoica, ironizat de un oficial al campioanei: „Să își vadă de propriile «poșete»

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, manager general FCSB, într-o conferință de presă / Antena Sport

Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, i-a oferit o replică pe măsură lui Mihai Stoica, după ce managerul general al vicecampioanei l-a jignit pe Mara. Lupta pentru titlu se desfăşoară nu doar pe terenul de fotbal, ci și în culise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal imens între FCSB şi CFR Cluj

„Eu am dat ultimele declarații în numele clubului CFR, nu în numele lui Bogdan Mara. Atât eu, cât și Mihai Stoica, ne apărăm cluburile pentru care lucrăm și încercăm să o facem cât mai bine, dar nu e normal să facem atacuri la persoană, indiferent de ce ambiții sau obiective au cluburile noastre. Dacă ar fi să îi răspund și eu în mod personal, pentru că m-a deranjat ce a declarat, aș putea proceda la fel, dar nu fac asta pentru că doresc să păstrez un nivel de decență. Nu mă cobor la nivelul lui. Lumea s-a săturat, oricum, de ironiile lui expirate postate online.

Noi ne vedem de treaba noastră, încercăm să facem o echipă mai puternică, să facem puncte și să câștigăm trofee. Eu cred că ar fi bine ca fiecare, inclusiv domnul Mihai Stoica, să își vadă de propriile «poșete», să nu fim surprinsi de ceea ce găsim acolo”, a spus Bogdan Mara, conform gsp.ro.

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Bogdan Mara

Primul care a atacat a fost Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor. A lansat acuzaţii grave la adresa oficialului vicecampioanei. „Mie mi se pare dubios că Mara umblă cu farduri în poșetă, la el prin oraș. E un nimeni pe stradă! Dacă pe Balaj îl mai ascult, ce spune Mara nu pot să comentez”, a declarat Stoica la telekomsport.ro.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și