Închide meniul

Mihai Stoica s-a dezlănţuit: „S-a născut un linşaj mediatic”. Ce spune despre arbitrajul de la FCSB – UTA

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 decembrie 2021, 20:52

Mihai Stoica s-a dezlănţuit: „S-a născut un linşaj mediatic. Ce spune despre arbitrajul de la FCSB – UTA

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, manager general FCSB, într-o conferință de presă / Antena Sport

  • Mihai Stoica s-a dezlănţuit
  • Ce spune despre arbitrajul de la FCSB – UTA

FCSB – UTA 2-1 a fost meciul care a declanşat un adevărat război în Liga 1. Majoritatea cluburilor au reclamat faptul că vicecampioana a fost ajutată decisiv, prin cele două penalty-uri acordate de către arbitrul Marian Barbu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica s-a dezlănţuit la adresa contestatarilor

Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor spune că s-a lansat un linşaj mediatic la adresa echipei sale din cauza urii la adresa lui Gigi Becali. „S-a născut un linşaj mediatic. De când sunt în fotbal, n-am văzut aşa ceva. Mulţi şi-au dat arama pe faţă, câţi îl urăsc pe Gigi Becali. Tot ce s-a prezentat a fost trunchiat, mizerabil, odios. Să îi întrebaţi pe cei de la Arad. S-a auzit o pocnită, poate i-a dat în piept. Penalty-ul e dat cu uşurinţă (n.r. – primul penalty acordat FCSB-ului în meciul cu UTA Arad), nu poţi spune că nu e nimic. E contact? Dacă e contact, poţi spune că nu l-a provocat Octavian Popescu. Nu e o invenţie, dar e uşor acordat.

Nu mă interesează foşti arbitri care bat câmpii, care au un interes. CFR a câştigat cu viciere de rezultat. Golul e marcat din condiţii neregulamentare”, a declarat managerul general al FCSB, conform telekomsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Ce spune oficialul FCSB despre fazele de arbitraj

Mihai Stoica a vorbit şi despre faza celui de-al doilea penalty acordat pentru echipa sa. „Pare că a ieşit, dar din spatele porţii pare că nu a ieşit. Ne poate lămuri soft-ul… Unghiul nu ajută. E distanţă, dar e o sferă. Dacă vezi punctul din spate, nu e ieşită. Ideea e în felul următor. Doar cineva cu soft-ul în ochi poate spune. Iar ne întoarcem la VAR, noi nu avem nici goal line technology. Are Albania VAR, Kosovo are. Poate ne împrumută. E jenant.

UTA e echipă foarte bună, ţeapănă, făcută de un antrenor foarte bun. Joacă, au avut ocazii, au pierdut nemeritat. Au avut ocazii mai mari decât noi. Dacă scoatem faza în care solicităm lovitură de pedeapsă, pare că am câştigat nemeritat. Până la gol am jucat bine. Am jucat mult în partea stângă, nu în partea dreaptă în prima repriză”, a mai spus oficialul celor de la FCSB.

Reclamă

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”