Închide meniul
Video

„O să iau numele Steaua înapoi!” Gigi Becali și-a anunțat marele triumf în războiul cu CSA. Ce planuri și-a făcut patronul lui FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 9 decembrie 2021, 20:47

Reclamă

FCSB și Universitatea Craiova se bat pentru un jucător de la CFR Cluj

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Becali simte că va da lovitura în Justiție și va câștiga bătăliile cu generalii, pentru brandul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: „O să iau numele Steaua înapoi!”

„O să rezolv toate, o să iau numele de Steaua înapoi, tot tot tot o să iau înapoi. Iau numai așa ca dreptate. Că mie mai mult îmi place FCSB, pentru că se face exact ce zice Becali”, a spus Gigi Becali, în exlusivitate pentru Antena Sport

Ca să ia titlul, Becali nu vrea sa își vândă perlele în această iarnă! E sigur că va lua bani mulți pe Ianis Stoica și Octavian Popescu, în 2-3 ani. „Ianis și cu Tavi sunt jucători care eu cred că pot face pasul la 30-50 de mil, eu așa cred”, a mai spus Gigi Becali.

Doar golgheterul Tănase poate pleca în ianuarie, pentru 3 milioane de euro. Budescu și Keseru rămân. „Ce se întâmplă? Sunt fotbaliști la FCSB. Eu fac contract cu omul, îl respect”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali îl vrea pe Deian Sorescu

Dinamo este dispusă să îl cedeze pe Deian Sorescu la marea rivală FCSB. Gigi Becali este interesat de transfer, iar cei de la Doar Dinamo Bucureşti îi dau drumul pentru 700.000 de euro, suma pe care finanţatorul roş-albaştrilor o oferise la finalul lui septembrie.

Reclamă

„Stai să vorbesc şi eu cu Toni Petrea. Ce, au început transferurile? Stai să prindem peştele şi dup-aia punem tigaia pe foc. Stai să vină perioada de transferuri şi dup-aia discutăm.

E un jucător bun, dar nu vreau să vorbesc acum, ce rost are să vorbesc acum? E un jucător valoros, dacă nu era, nu îl voiam. Mai am şi meci cu ei, nu îmi trebuie mie belele pe cap”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și