Închide meniul
Video

„O să iau numele Steaua înapoi!” Gigi Becali și-a anunțat marele triumf în războiul cu CSA. Ce planuri și-a făcut patronul lui FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 decembrie 2021, 20:47

FCSB și Universitatea Craiova se bat pentru un jucător de la CFR Cluj

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Becali simte că va da lovitura în Justiție și va câștiga bătăliile cu generalii, pentru brandul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: „O să iau numele Steaua înapoi!”

„O să rezolv toate, o să iau numele de Steaua înapoi, tot tot tot o să iau înapoi. Iau numai așa ca dreptate. Că mie mai mult îmi place FCSB, pentru că se face exact ce zice Becali”, a spus Gigi Becali, în exlusivitate pentru Antena Sport

Ca să ia titlul, Becali nu vrea sa își vândă perlele în această iarnă! E sigur că va lua bani mulți pe Ianis Stoica și Octavian Popescu, în 2-3 ani. „Ianis și cu Tavi sunt jucători care eu cred că pot face pasul la 30-50 de mil, eu așa cred”, a mai spus Gigi Becali.

Doar golgheterul Tănase poate pleca în ianuarie, pentru 3 milioane de euro. Budescu și Keseru rămân. „Ce se întâmplă? Sunt fotbaliști la FCSB. Eu fac contract cu omul, îl respect”, a mai spus Gigi Becali.

Citește și:

Gigi Becali îl vrea pe Deian Sorescu

Dinamo este dispusă să îl cedeze pe Deian Sorescu la marea rivală FCSB. Gigi Becali este interesat de transfer, iar cei de la Doar Dinamo Bucureşti îi dau drumul pentru 700.000 de euro, suma pe care finanţatorul roş-albaştrilor o oferise la finalul lui septembrie.

Reclamă

„Stai să vorbesc şi eu cu Toni Petrea. Ce, au început transferurile? Stai să prindem peştele şi dup-aia punem tigaia pe foc. Stai să vină perioada de transferuri şi dup-aia discutăm.

E un jucător bun, dar nu vreau să vorbesc acum, ce rost are să vorbesc acum? E un jucător valoros, dacă nu era, nu îl voiam. Mai am şi meci cu ei, nu îmi trebuie mie belele pe cap”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali și-a anunțat marele triumf în războiul cu CSA
  • Ce planuri și-a făcut patronul lui FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și