Închide meniul

Deian Sorescu, pus la zid de Claudiu Vaișcovici: „A ajuns să facă o mie și una de figuri!” Legenda dinamovistă, mesaj clar pentru şefii din Ştefan cel Mare: „Dați-le drumul la toți!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 decembrie 2021, 17:40

Reclamă
Deian Sorescu, pus la zid de Claudiu Vaișcovici: „A ajuns să facă o mie și una de figuri! Legenda dinamovistă, mesaj clar pentru şefii din Ştefan cel Mare: „Dați-le drumul la toți!

Profimedia

Deian Sorescu, pus la zid de Claudiu Vaișcovici

Deian Sorescu este dorit de FCSB, iar Claudiu Vaişcovici este convins că fotbalistul ar trebui vândut în această iarnă. De asemenea legenda „câinilor” este de partea lui Mircea Rednic, care a fost contestat recent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sorescu, când a venit nu atingea terenul de ce fugea, am zis că o să fie jucător foarte bun. Dar a ajuns să facă o mie și una de figuri. Trebuia lăsat să se transfere. Dați-le drumul la toți, ca să nu mai avem scandaluri. Restul, dacă pot să joace, bine. Dacă nu pot să joace, aduceți alții. ‘Afară cu Rednic! Afară cu Rednic!’. Cum să-l dai pe Rednic, că e antrenorul, scouterul, avocatul, sponsorul echipei…”, a declarat Claudiu Vaşcovici pentru sport.ro.

Fanii din DDB i-au hotărât soarta lui Deian Sorescu! Îl lasă la FCSB

Deian Sorescu are zilele numărate la Dinamo. „Câinii” vor să-l vândă și sunt dispuși să-l lase chiar și la FCSB! Din informațiile AS.ro, fanii din DDB și-au dat acordul ca jucătorul să meargă la marea rivală. Astfel, Dinamo așteaptă o nouă ofertă de la Gigi Becali.

Prețul este cel oferit prima dată de Gigi Becali. 700.000 de euro, atât vor fanii din DDB pentru ca jucătorul lui Dinamo să ajungă la FCSB. Din informațiile AS.ro, fanii au decis asta după ultimele evenimente care au avut loc la club. Aceștia sunt dispuși să meargă pe mâna lui Mircea Rednic, iar banii de pe Sorescu ar ajuta enorm clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și