Închide meniul
EXCLUSIV

Fanii din DDB i-au hotărât soarta lui Deian Sorescu! Suporterii îl lasă la FCSB! Motivele din spatele acestei decizii şi cât trebuie să plătească Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2021, 9:14

Fanii din DDB i-au hotărât soarta lui Deian Sorescu! Suporterii îl lasă la FCSB! Motivele din spatele acestei decizii şi cât trebuie să plătească Gigi Becali

Deian Sorescu a plecat de la Dinamo

Hepta

Prețul este cel oferit prima dată de Gigi Becali. 700.000 de euro, atât vor fanii din DDB pentru ca jucătorul lui Dinamo să ajungă la FCSB. Din informațiile AS.ro, fanii au decis asta după ultimele evenimente care au avut loc la club. Aceștia sunt dispuși să meargă pe mâna lui Mircea Rednic, iar banii de pe Sorescu ar ajuta enorm clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la 24 de ani, Deian Sorescu nu ar refuza nici el o ofertă de la FCSB, ținând cont de faptul că de acolo ar putea face mai ușor pasul în străinătate, iar la Dinamo este clar că nu mai poate progresa. Este foarte probabil ca Becali să vadă transferul lui Sorescu la FCSB ca pe o afacere profitabilă. Așa cum a procedat în ultimii ani, finanțatorul roș-albaștrilor a cumpărat tineri de viitor pentru a-i vinde ulterior pe sume mult mai mari.

Deian Sorescu poate pleca de la Dinamo la FCSB

Foștii jucători de la Dinamo, Pulhac și Ganea, consideră că Sorescu ar trebui să plece de la Dinamo. 1.800.000 de euro este cota de piață a lui Sorescu, conform transfermarkt.com.

Sorescu ar fi trebuit să fie lăsat să plece când a avut oferta de la Legia. Trebuia să plece de mult de la Dinamo„, a spus Liviu Ganea, completat de Cristi Pulhac: „Clar ar trebui să plece. Este o sumă mare pentru Dinamo. E momentul să i se dea drumul la prima ofertă convenabilă„.

Deian Sorescu, dorit de Marius Șumudică

Pe lângă oferta așteptată de la FCSB, Deian Sorescu ar putea fi vândut și în Turcia, acolo unde este aşteptat de către Marius Şumudică la Malatyaspor.

Reclamă

Surse din cadrul clubului din Ştefan cel Mare dezvăluie pentru AS.RO mesajul pe care Marius Şumudică l-ar fi fi transmis celor de la Dinamo. Antrenorul român este foarte interesat de către Deian Sorescu pe care l-ar putea achiziţiona în pauza de iarnă.

Condiţia ar fi ca Sorescu să-şi îmbunătăţească evoluţiile din ultima vreme. Mai exact, antrenorul ar vrea ca mijlocaşul dinamovist să înscrie măcar 2-3 goluri până în pauza de iarnă pentru ca başkanii de la Malatya să fie convinşi să-l achiziţioneze pe fotbalistul român.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și