Închide meniul

Ionuţ Chirilă şi-a anunţat revenirea după ce Academica Clinceni a obţinut două victorii la rând în Liga 1. „Eu sunt antrenorul şi mă voi prezenta la antrenamente. Am creat o filosofie de joc!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2021, 12:25

Reclamă
Ionuţ Chirilă şi-a anunţat revenirea după ce Academica Clinceni a obţinut două victorii la rând în Liga 1. „Eu sunt antrenorul şi mă voi prezenta la antrenamente. Am creat o filosofie de joc!

Ionuţ Chirilă

Hepta

Chirilă i-a avertizat pe conducătorii clubului din Clinceni că nu poate fi ţinut departe de jucători. Ameninţă că, de săptămâna viitoare, va conduce antrenamentele. Până atunci, aşteaptă să i se comunice dacă i s-a reziliat unilateral contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Chirilă, hotărât să se întoarcă la Academica Clinceni

Sunt victorii normale. Noi, acum o lună și jumătate, într-un meci amical care a inaugurat baza de la Craiova, am mai învins Craiova lui Mititelu, cu 3-2, era Stoican atunci. Un meci amical. După partida cu Dinamo au început meciurile cu echipe accesibile din zona noastră, așa cum a fost cel cu Mediaș, pe care puteam să-l câștigăm.

Este o victorie în urma muncii care s-a făcut cu foarte mare seriozitate și care s-a întrerupt din niște motive pe care doar unii le cunosc, eu nu le cunosc. Sunt antrenorul echipei, pe 15 mă voi prezenta la antrenament, dacă nu ajungem la un consens. Împreună cu preparatorul meu fizic voi face programul de antrenament al echipei și îmi voi desfășura activitatea.

Până când clubul va lua o decizie. Dacă îmi desface unilateral contractul sau dacă mă lasă să îmi duc munca mai departe. Am spus că în șase luni de zile vom fi o echipă puternică, am avut două luni la dispoziție, am creat o filosofie de joc. Academica Clinceni face un joc de posesie și de circulație bun. S-a creat o filosofie de joc. Am spus că putem face o echipă competitivă”, a declarat Ionuț Chirilă la sport.ro.

Fără Chirilă pe bancă, Academica a învins-o cu 1-0 pe Dinamo. Vineri s-a impus şi cu echipa lui Adrian Mititelu şi a urcat pe penultimul loc în Liga 1. Are cu un punct mai mult decât gruparea din Ştefan cel Mare, care urmează să primească vizita Chindiei Târgovişte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” Vezi toate știrile
Citește și