Închide meniul

Ionuţ Chirilă şi-a anunţat revenirea după ce Academica Clinceni a obţinut două victorii la rând în Liga 1. „Eu sunt antrenorul şi mă voi prezenta la antrenamente. Am creat o filosofie de joc!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2021, 12:25

Ionuţ Chirilă şi-a anunţat revenirea după ce Academica Clinceni a obţinut două victorii la rând în Liga 1. „Eu sunt antrenorul şi mă voi prezenta la antrenamente. Am creat o filosofie de joc!

Ionuț Chirilă, pregătit să revină pe banca Academicii Clinceni

Hepta

Chirilă i-a avertizat pe conducătorii clubului din Clinceni că nu poate fi ţinut departe de jucători. Ameninţă că, de săptămâna viitoare, va conduce antrenamentele. Până atunci, aşteaptă să i se comunice dacă i s-a reziliat unilateral contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Chirilă, hotărât să se întoarcă la Academica Clinceni

Sunt victorii normale. Noi, acum o lună și jumătate, într-un meci amical care a inaugurat baza de la Craiova, am mai învins Craiova lui Mititelu, cu 3-2, era Stoican atunci. Un meci amical. După partida cu Dinamo au început meciurile cu echipe accesibile din zona noastră, așa cum a fost cel cu Mediaș, pe care puteam să-l câștigăm.

Este o victorie în urma muncii care s-a făcut cu foarte mare seriozitate și care s-a întrerupt din niște motive pe care doar unii le cunosc, eu nu le cunosc. Sunt antrenorul echipei, pe 15 mă voi prezenta la antrenament, dacă nu ajungem la un consens. Împreună cu preparatorul meu fizic voi face programul de antrenament al echipei și îmi voi desfășura activitatea.

Până când clubul va lua o decizie. Dacă îmi desface unilateral contractul sau dacă mă lasă să îmi duc munca mai departe. Am spus că în șase luni de zile vom fi o echipă puternică, am avut două luni la dispoziție, am creat o filosofie de joc. Academica Clinceni face un joc de posesie și de circulație bun. S-a creat o filosofie de joc. Am spus că putem face o echipă competitivă”, a declarat Ionuț Chirilă la sport.ro.

Citește și:

Fără Chirilă pe bancă, Academica a învins-o cu 1-0 pe Dinamo. Vineri s-a impus şi cu echipa lui Adrian Mititelu şi a urcat pe penultimul loc în Liga 1. Are cu un punct mai mult decât gruparea din Ştefan cel Mare, care urmează să primească vizita Chindiei Târgovişte.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și