Închide meniul
Foto

„Stai bătaia de joc a rablei de Caciuc!” Laurenţiu Reghecampf, făcut praf de propriul copil. Scandalul divorţului de Anamaria Prodan escaladează

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 decembrie 2021, 22:18

Reclamă
„Stai bătaia de joc a rablei de Caciuc!” Laurenţiu Reghecampf, făcut praf de propriul copil. Scandalul divorţului de Anamaria Prodan escaladează

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Este scandal total în familia Anamariei Prodan şi a lui Laurenţiu Reghecampf. Fiul cel mic al cuplului are o intervenţie extrem de dură în războiul divorţului şi dă de pământ cu Reghe, dar şi cu iubita acestuia, Corina Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, făcut praf de propriul copil

Laurenţiu Reghecampf Jr., poreclit Bebeto, dă de pământ pur şi simplu cu cei doi. E foarte supărat că tatăl său a părăsit-o pe Anamaria Prodan pentru Corina Caciuc. Puștiul în vârstă de 14 ani se simte abandonat după ce antrenorul Craiovei l-a vizitat doar de câteva ori în ultimele luni. Bebeto a fost dezamăgit să vadă că nici fratele lui vitreg, Luca Reghecampf, nu îi mai este aproape, deși au crescut niște ani împreună.

Iar mesajul lui Bebeto pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc este unul extrem de dur. „Să ne uiți și să nu te mai folosești de noi. Stai bătaia de joc a rablei de Caciuc. Când ieși pe stradă să nu te ia lumea la mișto că e copilul tău”, i-a transmis Bebeto tatălui său, conform retetesivedete.ro.

Mesajul lui Reghe pentru Bebeto

Laurenţiu Reghecampf a declarat recent, în cadrul unui interviu, că relația lui cu cei doi fii este foarte bună şi că nici nu se gândeşte să nu revină în viaţa lor, deşi nu mai este împreună cu Anamaria Prodan. „Relatia mea este una foarte buna. Sunt baietii mei si majoritatea timpului au stat numai langa mine. Nu există o altă relaţie. Este o perioada mai grea acum, dar sper să treaca si sunt sigur ca vom fi bine pe viitor”, a spus antrenorul, conform podcastului Fitză cu Aditză de pe Youtube.

Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit de Anamaria Prodan după aproximativ 15 ani de relaţie. Antrenorul este împreună de câteva luni cu Corina Caciuc. Cei doi s-au mutat împreună şi urmează să devină părinţă. La finalul lunii mai a anului viitor iubita lui Reghe urmează să nască un băieţel. De asemenea, se pare că cei doi aşteaptă să se oficializaze divorţul şi să se căsătorească cu acte în regulă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
Vezi toate știrile
Citește și