Închide meniul

Gaz Metan – FCSB 0-1 | Constantin Budescu, ca și plecat? Toni Petrea: „Nu am crezut că putea să ne ajute!”

Alexandru Ivan Publicat: 11 decembrie 2021, 23:07

Reclamă
Gaz Metan – FCSB 0-1 | Constantin Budescu, ca și plecat? Toni Petrea: „Nu am crezut că putea să ne ajute!

Constantin Budescu a plecat de la FCSB

Hepta

Constantin Budescu a fost rezervă neutilizată la FCSB în meciul cu Gaz Metan. Petrea a declarat că a vrut la un moment dat să-l trimită în teren pe mijlocașul de 32 de ani, dar și-a schimbat planurile în ultimul moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea, despre situația lui Constantin Budescu

„Avem un lot destul de echilibrat, cu jucători valoroși, care pot face diferența. E important ce fac pe teren, nu cât joacă. Chiar înainte de gol, l-am trimis pe Budescu la încălzire. Am considerat că nu ne poate ajuta pe final, când ei aruncau mingile la noi în careu”, a spus Toni Petrea, la finalul meciului Gaz Metan – FCSB 0-1.

Constantin Budescu a fost unul dintre cei mai criticați jucători de la FCSB în ultima perioadă. „Budi” a intrat în colimatorul patronului Gigi Becali, care a amenințat că îl poate da afară oricând pe jucătorul de 32 de ani.

Budescu a prins șase meciuri în acest sezon al Ligii 1, sub comanda lui Edi Iordănescu, dar, de când Toni Petrea a revenit la FCSB, „magicianul” a mai bifat doar 55 de minute, în patru partide.

Gaz Metan – FCSB 0-1

FCSB s-a chinuit în meciul cu Gaz Metan Mediaș. Prima repriză a fost săracă în ocazii. Cea mai mare i-a aparținut lui Florin Tănase, al cărui șut din lovitură liberă a fost respins de sub bară de Octavian Vâlceanu.

Reclamă

FCSB a reușit desprinderea în minutul 59, grație unui fost jucător de la Gaz Metan Mediaș, Darius Olaru. „Perla” lui Gigi Becali a înscris cu un șut-bombă, de la 25 de metri, după o minge respinsă de fundașii medieșeni la un corner.

Până la finalul meciului, tot FCSB a fost echipa care a atacat, dar elevii lui Toni Petrea n-au fost inspirați la finalizare. S-a terminat 1-0 pentru vicecampioana României, care continuă lupta de la distanță cu CFR Cluj.

În urma acestui rezultat, FCSB s-a apropiat la cinci puncte de CFR Cluj, care are însă un meci mai puțin disputat. A fost a patra victorie pentru Toni Petrea de când a revenit la clubul lui Gigi Becali, din tot atâtea meciuri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni Vezi toate știrile
Citește și