Închide meniul

Gaz Metan – FCSB 0-1 | Constantin Budescu, ca și plecat? Toni Petrea: „Nu am crezut că putea să ne ajute!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 decembrie 2021, 23:07

Gaz Metan – FCSB 0-1 | Constantin Budescu, ca și plecat? Toni Petrea: „Nu am crezut că putea să ne ajute!

Constantin Budescu a plecat de la FCSB

Hepta

Constantin Budescu a fost rezervă neutilizată la FCSB în meciul cu Gaz Metan. Petrea a declarat că a vrut la un moment dat să-l trimită în teren pe mijlocașul de 32 de ani, dar și-a schimbat planurile în ultimul moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea, despre situația lui Constantin Budescu

„Avem un lot destul de echilibrat, cu jucători valoroși, care pot face diferența. E important ce fac pe teren, nu cât joacă. Chiar înainte de gol, l-am trimis pe Budescu la încălzire. Am considerat că nu ne poate ajuta pe final, când ei aruncau mingile la noi în careu”, a spus Toni Petrea, la finalul meciului Gaz Metan – FCSB 0-1.

Constantin Budescu a fost unul dintre cei mai criticați jucători de la FCSB în ultima perioadă. „Budi” a intrat în colimatorul patronului Gigi Becali, care a amenințat că îl poate da afară oricând pe jucătorul de 32 de ani.

Budescu a prins șase meciuri în acest sezon al Ligii 1, sub comanda lui Edi Iordănescu, dar, de când Toni Petrea a revenit la FCSB, „magicianul” a mai bifat doar 55 de minute, în patru partide.

Gaz Metan – FCSB 0-1

FCSB s-a chinuit în meciul cu Gaz Metan Mediaș. Prima repriză a fost săracă în ocazii. Cea mai mare i-a aparținut lui Florin Tănase, al cărui șut din lovitură liberă a fost respins de sub bară de Octavian Vâlceanu.

Reclamă

FCSB a reușit desprinderea în minutul 59, grație unui fost jucător de la Gaz Metan Mediaș, Darius Olaru. „Perla” lui Gigi Becali a înscris cu un șut-bombă, de la 25 de metri, după o minge respinsă de fundașii medieșeni la un corner.

Până la finalul meciului, tot FCSB a fost echipa care a atacat, dar elevii lui Toni Petrea n-au fost inspirați la finalizare. S-a terminat 1-0 pentru vicecampioana României, care continuă lupta de la distanță cu CFR Cluj.

În urma acestui rezultat, FCSB s-a apropiat la cinci puncte de CFR Cluj, care are însă un meci mai puțin disputat. A fost a patra victorie pentru Toni Petrea de când a revenit la clubul lui Gigi Becali, din tot atâtea meciuri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și