Închide meniul

Gigi Becali îşi pierde căpitanul! Ofertă clară pentru Florin Tănase. La ce echipă ar putea ajunge fotbalistul în 2022

Gabriel Zamfirescu Publicat: 12 decembrie 2021, 19:54

Reclamă
Gigi Becali îşi pierde căpitanul! Ofertă clară pentru Florin Tănase. La ce echipă ar putea ajunge fotbalistul în 2022

Gigi Becali îşi pierde căpitanul

Hepta

Florin Tănase este foarte aproape de a ajunge în Emiratele Arabe Unite. S-a aflat şi ce echipă este gata să achite clauza de reziliere impusă de către Gigi Becali. 3 milioane de euro este suma pe care vrea să o plătească Al-Nasr Dubai, o formație din Emiratele Arabe Unite, și mutarea e pe cale să fie perfectată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îşi pierde căpitanul

Afacerea ar trebui să fie oficializată săptămâna viitoare. Gigi Becali ştie deja că arabii vor să plătească cei trei milioane de euro, clauza de reziliere a lui Florin Tănase. A mai rămas doar ca ei să trimită oferta oficială pentru fotbalist și să poarte negocierea finală pentru contractul lui. Tănase ar câștiga între 700.000 și 800.000 de euro pe sezon la Al-Nasr, conform gsp.ro.

Se pare că Florin Tănase ar urma să semneze cu arabii pentru trei sezoane şi astfel ar avea garantaţi aproape două milioane și jumătate de euro, un venit care depășește cu mult sumele pe care le-a câștigat Florin de când a devenit fotbalist profesionist.

Florin Tănase va juca alături de mai multe vedete

Florin Tănase va juca Al-Nasr în compania mai multor vedete. Echipa e a cincea în clasamentul din Emiratele Arabe Unite şi are antrenor un argentinian de 62 de ani, Ramon Angel Diaz. Fotbaliștii cei mai importanți sunt un atacant portughez, Toze, fost campion cu FC Porto și vicecampion european cu naționala sub 21 de ani, și un alt mijlocaș lateral, din Insulele Capului Verde, Ryan Mendes. El a fost sub comanda lui Șumudică la Kayserispor. În Emirate joacă din 2018, când a semnat cu Sharjah. Golgeterul din sezonul trecut a fost Sebastian Tagliabue, un argentinian naturalizat arab, mai spune sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” Vezi toate știrile
Citește și