Închide meniul

Gaz Metan – FCSB 0-1 | Florin Tănase a făcut scandal după victoria de la Mediaş: „Nu am mai văzut aşa ceva”. Ce spune despre lupta la titlu cu CFR Cluj

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 decembrie 2021, 22:44

Gaz Metan – FCSB 0-1 | Florin Tănase a făcut scandal după victoria de la Mediaş: „Nu am mai văzut aşa ceva. Ce spune despre lupta la titlu cu CFR Cluj

Florin Tănase, blocat la FCSB

Profimedia

Gaz Metan – FCSB s-a terminat 0-1 şi vicecampioana speră ca CFR Cluj să se încurce cu Mioveniul pentru a reduce ecartul faţă de primul loc. Căpitanul Florin Tănase speră ca ardelenii să se mai încurce pentru că dacă diferenţa va rămâne aceeaşi FCSB nu va avea şanse mari în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a făcut scandal după victoria de la Mediaş

Căpitanul celor de la FCSB, Florin Tănase, a fost foarte supărat şi din cauza faptului că cei de la Mediaş au tras de timp. Şi-a vărsat supărarea şi pe copiii de mingi ai celor de la Mediaş. „Ne bucurăm că în repriza a doua a venit acel gol pentru că dacă nu venea trăgeau de timp mai mult ca sigur ca în prima rperiză. Când joci 5 minute timp efectiv pe repriză pare că eşti bine organizat.Când le spui copiilor de mingi să nu dea mingea, e greu. Nu am văzut aşa ceva. E bine că s-a terminat aşa. Nu cred că am avut forma aceasta în niciun an. Sper să o avem această formă până la final şi să ne bucurăm la final”, a spus Florin Tănase, conform digisport.ro.

„A fost o victorie muncită, grea, cu un adversar dificil. Știam că o să fie așa, ne bucurăm că am reușit să luăm cele trei puncte. Suntem fericiți că legăm victoriile și sperăm să o ținem tot așa. Eu muncesc la fiecare antrenament, fiecare își dorește să joace, este decizia lui Mister”, a spus şi Adrian Şut, la finalul partidei.

FCSB, concentrată pe derby-ul cu Rapid

Pentru FCSB urmează un meci extrem de important, derby-ul cu Rapid, de pe Arena naţională, care se va disputa miercuri, de la ora 20.30. Florin Tănase şi Adrian Şut nu se gândesc la alt rezultat în afara victoriei. „Jucăm cu Rapid un derby, nu va fi un meci uşor, dar jucăm pe Arena Naţională cu fanii şi sper să câştigăm. Nu ştiu ce să spun. Dacă vor rămâne opt puncte vor fi multe. Dacă intrăm în play off cu 4 puncte în spate va fi foarte greu. Sper să mai reducem ecartul până la play-off”, a spus căpitanul Florin Tănase.

„O să fie un derby, un adversar dificil, sperăm să luăm cele trei puncte și în meciul cu Rapid. Dăm totul să luam cele trei puncte la fiecare meci în parte și să ne apropiem de CFR Cluj la final de play-off”, a completat şi Adrian Şut.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și