Închide meniul

„Doar un cutremur ar face să nu semnez!” Vin întăririle pentru Dan Petrescu! Un fost atacant de la FCSB s-a înţeles cu CFR Cluj: „Vreau să ajut echipa să fie campioană!”

Dragoș Vasile Publicat: 12 decembrie 2021, 22:37

Reclamă
„Doar un cutremur ar face să nu semnez! Vin întăririle pentru Dan Petrescu! Un fost atacant de la FCSB s-a înţeles cu CFR Cluj: „Vreau să ajut echipa să fie campioană!

Dan Petrescu ar urma să fie noul selecţioner al României

Profimediaimages

Sergiu Buş va semna cu CFR Cluj

Sergiu Buş s-a despărţit de FC Seongnam şi va semna cu CFR Cluj, club la care a început fotbalul. Atacantul a evoluat ultima oară pentru FCSB, echipă la care a stat doar şase luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt foarte aproape de CFR Cluj, încă nu am semnat, dar îmi doresc şi sper să semnez mâine sau în câteva zile. Să ajut echipa să fie campioană. În mare parte ne-am înţeles, verbal totul e ok, sunt mulţumit, aşa că ţine doar de mine să fiu sănătos. O să fac vizita medicală.

M-a luat gura pe dinainte, dar sunt aproape de CFR Cluj. Doar un cutremur ar face să nu semnez. E concurenţă la CFR, dar e bine. Voi face tot posibilul să ajut echipa. Cu CFR discut de o lună-două, dar nu m-a căutat doar acum, m-a căutat şi înainte să semnez cu FCSB. Îmi doresc să mă întorc acasă, pentru că la CFR m-am format”, a declarat Sergiu Buș pentru looksport.ro.

CFR Cluj – CS Mioveni 1-0 | Valentin Costache, eroul lui Dan Petrescu

CFR Cluj – CS Mioveni, meci contând pentru etapa cu numărul 19 din Liga 1, s-a încheiat cu victoria la limită a ardelenilor, scor 1-0.

Valentin Costache a decis meciul, în minutul 36. Mingea a fost respinsă de gazde după un corner, a ajuns la Costache, aflat la 20 de metri, care a marcat cu un şut cu piciorul drept, ce l-a surprins pe portarul Iustin Popescu.

Reclamă

Primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj – 51 de puncte, un meci mai puţin, FCSB – 43 de puncte, FC Voluntari – 33 de puncte, Rapid – 31 de puncte, CS Universitatea Craiova şi FC Botoşani, câte 30 de puncte. CS Mioveni rămâne pe locul 13, cu 17 puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și