Închide meniul

„Doar un cutremur ar face să nu semnez!” Vin întăririle pentru Dan Petrescu! Un fost atacant de la FCSB s-a înţeles cu CFR Cluj: „Vreau să ajut echipa să fie campioană!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 decembrie 2021, 22:37

„Doar un cutremur ar face să nu semnez! Vin întăririle pentru Dan Petrescu! Un fost atacant de la FCSB s-a înţeles cu CFR Cluj: „Vreau să ajut echipa să fie campioană!

Dan Petrescu ar urma să fie noul selecţioner al României

Profimediaimages

Sergiu Buş va semna cu CFR Cluj

Sergiu Buş s-a despărţit de FC Seongnam şi va semna cu CFR Cluj, club la care a început fotbalul. Atacantul a evoluat ultima oară pentru FCSB, echipă la care a stat doar şase luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt foarte aproape de CFR Cluj, încă nu am semnat, dar îmi doresc şi sper să semnez mâine sau în câteva zile. Să ajut echipa să fie campioană. În mare parte ne-am înţeles, verbal totul e ok, sunt mulţumit, aşa că ţine doar de mine să fiu sănătos. O să fac vizita medicală.

M-a luat gura pe dinainte, dar sunt aproape de CFR Cluj. Doar un cutremur ar face să nu semnez. E concurenţă la CFR, dar e bine. Voi face tot posibilul să ajut echipa. Cu CFR discut de o lună-două, dar nu m-a căutat doar acum, m-a căutat şi înainte să semnez cu FCSB. Îmi doresc să mă întorc acasă, pentru că la CFR m-am format”, a declarat Sergiu Buș pentru looksport.ro.

Citește și:

CFR Cluj – CS Mioveni 1-0 | Valentin Costache, eroul lui Dan Petrescu

CFR Cluj – CS Mioveni, meci contând pentru etapa cu numărul 19 din Liga 1, s-a încheiat cu victoria la limită a ardelenilor, scor 1-0.

Valentin Costache a decis meciul, în minutul 36. Mingea a fost respinsă de gazde după un corner, a ajuns la Costache, aflat la 20 de metri, care a marcat cu un şut cu piciorul drept, ce l-a surprins pe portarul Iustin Popescu.

Reclamă

Primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj – 51 de puncte, un meci mai puţin, FCSB – 43 de puncte, FC Voluntari – 33 de puncte, Rapid – 31 de puncte, CS Universitatea Craiova şi FC Botoşani, câte 30 de puncte. CS Mioveni rămâne pe locul 13, cu 17 puncte.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și