Închide meniul

Dan Petrescu uimeşte din nou! Ce le-a spus jucătorilor săi înaintea meciului cu Mioveni: „Dacă câștigați meciul ăsta, sunteți eroi. Dacă câștigați cu Sevilla, e normal”. Ce spune despre duelul cu Gică Hagi

Gabriel Zamfirescu Publicat: 12 decembrie 2021, 23:20

Reclamă
Dan Petrescu uimeşte din nou! Ce le-a spus jucătorilor săi înaintea meciului cu Mioveni: „Dacă câștigați meciul ăsta, sunteți eroi. Dacă câștigați cu Sevilla, e normal. Ce spune despre duelul cu Gică Hagi

CFR Cluj - FC Argeș

Profimedia

CFR Cluj merge ceas în Liga 1. După victoria de palmares cu Jablonec, din Conference League, campioana a bătut şi Mioveniul. A fost 1-0, a şaptea victorie consecutivă în campionat pentru ardeleni, iar Dan Petrescu şi-a lăudat jucătorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu uimeşte din nou

„Cred că sunt 8 meciuri în care am câștigat fără să luăm gol, 7 în campionat și unul în Europa. E o perioadă bună pentru noi, dar am suferit mult exact la ce mă așteptam, la ce am văzut la Mioveni, apărare foarte bună și contraatacuri excelente. Eu mă așteptam să aibă mai multe ocazii, pentru că așa fac ei tot timpul, te lasă să crezi că domini și apoi contraatac. Am pregătit meciul, dar nu ai cum să îi oprești. Dacă ei fac bine chestia asta, o să o facă în continuare.

Și fără puțin noroc, nu puteam câștiga, pentru că trebuie să recunoaștem că chiar am avut noroc azi. Vreau să felicit băieții, pentru că le-am spus că ‘dacă câștigați meciul ăsta, sunteți eroi. Dacă câștigați cu Sevilla, e normal, cu Jablonec, cu nu știu cine’. Dar să câștigi meciul de azi, după nu știu câte meciuri jucate și atâta oboseală și pe un asemenea teren, credeți-mă că nu e ușor. Și merită felicitări”, a spus Dan Petrescu, anunţă digisport.ro.

Dan Petrescu nu s-a oprit aici. „Trebuie să recunosc că suntem toți obosiți, nu avem timp să ne odihnim deloc. Și dacă veneam de la început, tot așa era. Eram obișnuit cu ritmul ăsta, dar chiar simt că și ei sunt obosiți, la câte ședințe video și antrenamente facem, s-a simțit și azi la meci. E foarte greu să îi impresionezi mereu, să studiezi, să le spui, iar ei să răspundă tactic. Mi se pare că rezultatele lui CFR de anul ăsta poate sunt cele mai bune din istoria clubului. După 20 și ceva de meciuri, sau câte au fost, să ai numai victorii, eu cred că băieții merită felicitați”, a explicat Petrescu.

Antrenorul ardelenilor e speriat de deplasarea cu Farul, echipa lui Gică Hagi. Meciul e joi seara, de la ora 20.30. „Un adversar mai greu nu se putea pentru a încerca a opta victorie la rând. Vă dați seama că Gică e supărat, a pierdut. Ei joacă bine acasă, nu și în deplasare. Ne așteaptă o deplasare foarte grea, orice rezultat pozitiv ar fi bun. E clar că am vrea victoria, dar suntem conștienți că orice meci cu Farul din deplasare este și va fi foarte greu și micile detalii vor face diferența, cum a fost și azi”, a precizat Petrescu.

Reclamă

Anunţ despre transferul lui Sergiu Buş

Dan Petrescu este foarte bucuros că Segiu Buş va ajunge la CFR Cluj. Mai mult, antrenorul campioanei a dat de înţeles că atacantul ar urma să semneze cu clujenii luni. ”(n.r. Sergiu Buş vine la CFR?) E posibil, acum dacă mi-ai zis tu, ar fi bine. E un atacant bun. (n.r. ar semna mâine cu CFR) Vedem mâine, dacă va fi adevarat, ar fi bine pentru club, pentru că e un jucător crescut aici, la Cluj, şi mai ales că la lista B noi nu prea avem jucători în afară de Păun. Şi ar fi ideal dacă ar putea să vină”. a declarat Dan Petrescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și