Închide meniul

CFR Cluj – CS Mioveni 1-0 | „Zic bine?” Valentin Costache, savuros: „Au avut mai multe ocazii, dar am fost bine şi noi!”

Dragoș Vasile Publicat: 12 decembrie 2021, 21:47

Reclamă
CFR Cluj – CS Mioveni 1-0 | „Zic bine? Valentin Costache, savuros: „Au avut mai multe ocazii, dar am fost bine şi noi!

Valentin Costache, după Farul - CFR Cluj 0-2

Flaviu Buboi/SPORT PICTURES

Valentin Costache, savuros după CFR Cluj – CS Mioveni 1-0

„E important să câştigăm cu o echipă care se apără incredibil. Au avut mai multe ocazii decât noi, dar am fost bine şi noi. Noi am învăţat un singur lucru. Vedeta e echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În teren suntem toţi. Ăsta e secretul nostru an de an. Cred că avem şapte meciuri fără gol primit. Zic bine? Sper să facem o figură bună şi la Farul”, a declarat Valentin Costache la final.

CFR Cluj – CS Mioveni 1-0 | Valentin Costache, eroul lui Dan Petrescu

CFR Cluj – CS Mioveni, meci contând pentru etapa cu numărul 19 din Liga 1, s-a încheiat cu victoria la limită a ardelenilor, scor 1-0.

Valentin Costache a decis meciul, în minutul 36. Mingea a fost respinsă de gazde după un corner, a ajuns la Costache, aflat la 20 de metri, care a marcat cu un şut cu piciorul drept, ce l-a surprins pe portarul Iustin Popescu.

Primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj – 51 de puncte, un meci mai puţin, FCSB – 43 de puncte, FC Voluntari – 33 de puncte, Rapid – 31 de puncte, CS Universitatea Craiova şi FC Botoşani, câte 30 de puncte. CS Mioveni rămâne pe locul 13, cu 17 puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și