Închide meniul

Carlo Ancelotti, prima reacţie după Real Madrid – Atletico 2-0. Întrebarea care l-a făcut să zâmbească şi ce a spus despre şansele la titlu în La Liga

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 decembrie 2021, 8:35

Reclamă
Carlo Ancelotti, prima reacţie după Real Madrid – Atletico 2-0. Întrebarea care l-a făcut să zâmbească şi ce a spus despre şansele la titlu în La Liga

Carlo Ancelotti, primele reacţii după victoria lui Real Madrid cu Atletico

Profimediaimages

Antrenorul italian încearcă totuşi să îşi ţină jucătorii cu picioarele pe pământ şi le-a amintit că încă nu s-a terminat nici măcar turul de campionat. Şi-a adus aminte de primul mandat pe banca madrilenilor, când echipa lui a încheiat pe ultima treaptă a podiumului. A avut 87 de puncte şi a fost la egalitate cu Barcelona. Chiar Atletico a devenit campioană, cu 90 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlo Ancelotti: „Suntem favoriţi, dar trebuie să continuăm aşa pentru a câştiga titlul”

Sunt foarte fericit. Am întâlnit un adversar dificil şi am controlat bine jocul, cu calmul şi încrederea de care avem parte în acest moment. Nu am avut multe oportunităţi de a marcat, dar le-am concretizat atunci când au apărut. Modric a făcut un meci spectaculos, atât cu mingea la picior, cât şi fără. A jucat cu personalitate, este un jucător extraordinar.

(Reporter: Este efectul Ancelotti?) Nu (n.r. zâmbeşte). Ştiu ce poate să facă echipa mea pe teren, se descurcă excelent. Sunt foarte concentraţi în defensivă…sunt o echipă! Voi puneţi o mare presiune pe mine (n.r. dacă mai poate fi pierdut titlul). Suntem favoriţi, puteţi spune asta. Am făcut lucrurile foarte bine până acum şi suntem concentraţi deja pentru următorul meci… o cădere mentală ne poate costa scump. Trebuie să continuăm aşa şi să ne apropiem de câştigarea campionatului.

Eu sunt foarte mulţumit. Nu uit ce s-a întâmplat în primul mandat. În al doilea an am câştigat 22 de meciuri la rând, dar în a doua parte a sezonului lucrurile nu au mers deloc bine. Ştim că mai pot apărea capcane. Trebuie să le evităm şi sper că experienţa de atunci mă va ajuta să nu mai fac greşeli„, a declarat Carlo Ancelotti la finalul meciului, potrivit as.com.

Real Madrid a câştigat un nou derby cu Atletico Madrid. Karim Benzema (17) şi Marco Asensio (57) au adus al 10-lea succes consecutiv al echipei lui Carlo Ancelotti în toate competiţiile. Vincius Junior a pasat decisiv la ambele reuşite.

Reclamă

Pentru starurile lui Ancelotti urmează confruntarea de acasă cu penultima din La Liga, Cadiz. Atletico este în faţa unui nou duel extrem de încins, cu Sevilla.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și