Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre relaţia dintre Kamara şi amanta lui Laurenţiu Reghecampf. Cum a fost umilită tânăra de 29 de ani. „Uitaţi ce imagini au apărut”

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2021, 9:50

Reclamă
Anamaria Prodan, dezvăluiri despre relaţia dintre Kamara şi amanta lui Laurenţiu Reghecampf. Cum a fost umilită tânăra de 29 de ani. „Uitaţi ce imagini au apărut”

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit la adresa lui Laurenţiu Reghecampf și a Corinei Caciuc

Colaj Instagram

Artistul a cunoscut-o pe Corina Caciuc în urmă cu mai mulţi ani, înainte ca femeia să ajungă în Dubai, acolo unde l-ar fi întâlnit prima dată pe antrenorul Universităţii Craiova. Totuşi, Reghecampf nu a vrut să creadă că a fost o idilă între cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a umilit-o pe Corina Caciuc. Cum l-a contrat pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi-ar fi avertizat soţul, dar acesta ar fi negat vehement că Corina l-ar fi ştiut pe Kamara.

Domnișoara respectivă face din Laurenţiu Reghecampf orice vrea. Este povestea cu peștișorul de aur… el este peștișorul de aur. Eu i-am spus şi lui… Kamara o cunoaște, trei nopți a cunoscut-o. Toți au cunoscut-o o noapte. Reghe mi-a zis: ‘Mi-a spus Corina că nu îl știe pe Kamara’. Și uitați ce imagini au apărut.

Laurenţiu nu vine niciodată acasă, se ascunde în toate văgăunele. Îi este frică de mine„, a declarat Anamaria Prodan pentru realitateasportiva.net.

Kamara și Caciuc ar fi avut o scurtă relație în perioada în care artistul era divorțat. Kamara ar fi rugat-o pe actuala iubită a lui Laurenţiu Reghecampf să renunţe la anumite vicii şi să se ţină de şcoală. Imaginile au apărut pe internet şi au devenit virale.

Reclamă

Kamara, fostul iubit Corinei Caciuc, asaltat cu telefoane de Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan

Cântăreţul îi ştia deja pe Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. A fost la botezul fiului cel mic, Bebeto. În momentul în care s-a aflat că a trăit o poveste de iubire, în trecut, cu Corina Caciuc, cântăreţul a fost asaltat cu telefoane. Antrenorul Universităţii Craiova ar fi încercat să îl facă să nu ofere mai multe detalii despre tânăra de 29 de ani. Şi soţia lui a vorbit cu Kamara.

Reghecampf ar fi răbufnit și l-ar fi amenințat pe Kamara, interzicându-i să dea declarații pe acest subiect. Kamara s-ar fi distrat și i-ar fi transmis antrenorului să se concentreze pe carieră și pe familie, ca sfat de la un fost fotbalist și actual artist.

Ana l-a sunat pe Kamara să-l întrebe ce e cu fata asta, cine a fost și dacă mai are detalii extra despre ea. Voia să afle tot. Vă dați seama, ea nu se lasă până când Reghe nu o să realizeze ce se întâmplă și ce greșeală a făcut„, a declarat o sursă din anturajul cuplului, pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru moment, artistul i-a făcut pe plac lui Laurenţiu Reghecampf şi s-a ferit să ofere orice detalii despre relaţia pe care a avut-o cu Corina Caciuc.

Nu vreau să dau nicio declarație, nu am nimic de zis. Nu vreau să intru în scandal cu nimeni, nu ma bag în casa nimănui”, a mărturisit Kamara, cel care joacă fotbal în Naţionala Artiştilor.

Prima înfăţişare în procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf va avea loc pe 7 februarie.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și