Închide meniul
Foto

Ce a putut să spună Kamara despre Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, după ce s-a spus că a avut o relație cu aceasta și au apărut imagini cu cei doi împreună

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2021, 2:04 / Actualizat: 6 decembrie 2021, 14:57

Ce a putut să spună Kamara despre Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, după ce s-a spus că a avut o relație cu aceasta și au apărut imagini cu cei doi împreună

Kamara

Facebook Kamara

Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf, ar fi avut o relaţie cu cântăreţul Kamara. Mai mult, acesta i-ar fi luat un interviu femeii pe care ar pus-o să se lase, printre altele, de fumat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kamara și Corina Caciuc ar fi avut o scurtă relație în perioada în care artistul era divorțat, conrform site-ului stricsecret.ro.

Reacția lui Kamara, despre presupusa relație cu Corina Caciuc

Nu vreau să dau nicio declarație, nu am nimic de zis. Nu vreau să intru în scandal cu nimeni, nu ma bag în casa nimănui”, a fost singura declarație a lui Kamara pentru impact.ro.

Corina Caciuc ar fi avut o relaţie cu Kamara

Kamara ar fi rugat-o pe actuala iubită a lui Laurenţiu Reghecampf să renunţe la anumite vicii şi să se ţină de şcoală.

Promit să mă ţin la şcoală şi să mă duc la şcoală. Să fiu şi cea mai bună! Promit să am la fiecare materie câte un caiet şi să îmi cumpăr şi o carte. Promit să fiu o fată model şi că mă voi duce des la ei„, sunt promisiunile pe care Corina Caciuc i le-a făcut lui Kamara, conform sursei citate.

Reclamă
Citește și:

Ce a putut să îi ceară Corina Caciuc lui Laurențiu Reghecampf! Anamaria Prodan, dezvăluire dureroasă

Este alegerea lui dacă vrea să rămână în relaţii bune cu familia, cu fosta lui familie. Noi ne-am dorit acest lucru. Deocamdată de foarte multe luni nu ne-am mai văzut, nu prea comunicăm decât aşa, prin mesaje. Nu ştiu ce să spun. Înţeleg că noua iubită are nişte probleme cu noi şi că nu-l lasă.

Dar probabil o să-şi dea seama că noi l-am iubit foarte mult şi că o să-l preţuim în continuare şi că aşa este frumos, să rămâi în continuare, pentru că ne leagă un copil şi cred eu că are nevoie de tatăl lui toată viaţa”, a spus Anamaria Prodan într-un interviu acordat la o televiziune de știri.

Laurențiu Reghecampf a trecut prin momente extrem de dificile în acest an și a ieșit în evidență după ce ar fi avut mai multe escapade. Ar fi fost văzut, în Delta Dunării și în Grecia, în compania a mai multor femei. În cele din urmă, Reghe i-a cerut divorțul Anamariei Prodan și este hotărât să ajungă pentru a treia oară la altar. Ar urma să o facă cu Corina Caciuc, cea care este cunoscută sub numele de Corina Bilcon. Din ultimele informații, se pare că părinții fetei sunt de acord cu această relație.

Reclamă 4 / 0/3

Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf, dansuri lascive pe ritmuri de manele

Femeia originară din Deva este cu 17 ani mai tânără decât fostul antrenor de la FCSB. Cei doi s-ar fi cunoscut la Dubai și ar trăi de o lungă perioadă de timp o frumoasă poveste de dragoste. Anamaria Prodan a răbufnit la adresa celei care i-ar fi stricat căsnicia cu Reghecampf. A lansat mai multe acuzații dure și a lăsat de înțeles că Corina ar fi fost escortă de lux.

Potrivit jurnaliștilor de la click.ro, Corina Caciuc, cunoscută și sub numele de Corina Bilcon, ar fi încins atmosfera la mai multe petreceri private din Dubai. Aceștia au intrat și în posesia unui filmuleț în care iubita lui Reghe dansează lasciv, pe ritmuri de manele.

Tânăra de 29 de ani a locuit o lungă perioadă de timp în Dubai, acolo unde a antrenat Laurențiu Reghecampf. „Ar fi pus ochii pe acesta, profitând de momentele în care Anamaria Prodan era plecată să aibă grijă de mama ei, aflată la acel moment pe patul de moarte„, anunță sursa citată anterior.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” Vezi toate știrile
Citește și