Închide meniul

Mama lui Max Verstappen, reacţie memorabilă după ce fiul ei a devenit campion mondial în Formula 1. „Fiul meu a devenit bărbat anul acesta. Îngerii m-au ajutat!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 decembrie 2021, 12:40

Reclamă
Mama lui Max Verstappen, reacţie memorabilă după ce fiul ei a devenit campion mondial în Formula 1. „Fiul meu a devenit bărbat anul acesta. Îngerii m-au ajutat!

Max Verstappen este noul campion din Formula 1

Profimediaimages

Max Verstappen (Red Bull) a triumfat, în premieră, în Marele Circ. Succesul îi aduce, în conturi, o sumă uriaşă. Părinţii săi sunt în extaz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama lui Max Verstappen: „Nu îndrăznesc să vă spun câte lumânări am aprins săptămâna aceasta”

Fiul meu a devenit bărbat anul acesta. Max s-a bătut ca un leu, fără a renunţa niciun moment. Pentru că trebuie să recunoaştem: Hamilton a fost cel mai puternic duminica aceasta! Până la sfârşitul cursei, situaţia nu arăta bine. Şi apoi fiica mea mi-a trimis un mesaj spunându-mi că maşina de siguranţă a intrat pe pistă. Uneori este suficient să apelezi la îngeri. Iată, îngerii m-au ajutat.

Nu îndrăznesc să vă spun câte lumânări am aprins săptămâna aceasta! Nici nu îndrăzneşti să visezi la asta! Nici când s-a apucat de karting, nici măcar când a devenit campion în karting sau a debutat în F1. I-am urmărit pe Senna şi Prost pe podium şi mi se părea o lume inaccesibilă. Şi apoi, mai târziu, fiul tău se regăseşte brusc pe acel podium din Barcelona, câştigând prima sa cursă. Şi iată-l acum campion mondial! Imaginează-ţi asta!„, a declarat Kumpen, de origine belgiană, pentru Het Laatste Nieuws.

Sophie Kumpen a fost şi ea pilot de curse, fiind mai bună decât Giancarlo Fisichella, în 1992, şi decât Jarno Trulli şi Allan Simonsen, în 1995, prin prisma rezultatelor înregistrate în karting, anunţă news.ro.

Sophie, mama lui Max, a fost un pilot fantastic. Când am concurat în karting, în 1995, ea era coechipierul meu, aşa că am văzut-o pilotând, am ştiut cât de bună este. Era şi ea şi regretata Lotta Hellberg… ele două erau incredibil de rapide„, şi-a amintit fostul campion mondial de F1 Jenson Button.

Reclamă

În 1996, Kumpen s-a căsătorit cu pilotul olandez Jos Verstappen, cu care are doi copii, Max, născut în 1997, şi Victoria, în 1999.

Mama lui Max s-a retras din sporturile cu motor la vârsta de 21 de ani. Vorbind despre decizia ei pentru F1 Wags, Kumpen a spus, vara trecută: „Am vrut să merg în Formula 1, am testat câteva maşini de curse, apoi m-am căsătorit cu tatăl lui Max şi a trebuit să fac o alegere… El pilota în Formula 1, în acea perioadă am fost atât de mult plecaţi. Aşadar, am renunţat la visul meu, dar acum îl văd pe fiul meu realizând ce am vrut să fac şi mă bucur la fel de mult„.

Deşi este născut şi locuieşte în Belgia, Max Verstappen a ales să concureze cu licenţă olandeză, considerându-se mai „olandez”.

Reclamă 4 / 0/3

Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a câştigat, duminică, Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi, a XXII-a etapă, ultima, a Campionatului Mondial de Formula 1 şi, totodată, primul său titlul mondial. El a fost urmat de Lewis Hamilton, pe care l-a întrecut în ultimul tur. Spaniolul Carlos Sainz jr. (Ferrari) a completat podiumul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și