Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Florentin Petre, la un pas de transferul la Steaua: „E prima dată când o spun!” „Piticul”, dezvăluire de senzaţie: „Am fost la două echipe într-o zi!”

Dragoș Vasile Publicat: 14 decembrie 2021, 11:12

Reclamă
Florentin Petre, la un pas de transferul la Steaua: „E prima dată când o spun! „Piticul, dezvăluire de senzaţie: „Am fost la două echipe într-o zi!

Florentin Petre, dezvăluire de senzaţie

MMA / MMA2

Florentin Petre, la un pas de transferul la Steaua

Florentin Petrea şi-a făcut junioratul la Dinamo şi a ajuns să scris istorie în tricoul echipei din Ştefan cel Mare. Chiar şi rivalii de la Steaua l-au vrut pe mijlocaş, însă tatăl acestuia a avut un cuvânt greu de spus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eram imediat după Revoluţie. E prima dată când o spun. Eu trebuia să merg la Steaua. Nea’ Sile Aelenei jucase la Steaua. A venit la mine şi m-a întrebat ce vreau să fac: „Vrei să mergi la Steaua sau rămâi la Dinamo?”. Chirilă era la uşă. M-a luat de mână şi a zis: „Tu mergi cu mine!”. Voia să mă ia cu vreo doi ani înainte. Avea toată trupa cu Tararache, Laurenţiu Lică, Cătălin Hîldan. Era grupul făcut din 1996. M-a dorit atât de mult.

Tata era afară şi m-am dus să vorbesc cu el. A avut un moment de excelenţă. Din Popeşti până la Dinamo făceam o ora şi jumătate pe zi. Mi-a zis: „Eu nu pot să te duc în Ghencea! Din punctul meu de vedere e mai bine să rămâi la Dinamo”. Din momentul acela, m-am dus la domnul Aelenei şi l-am îmbrăţişat. După ce am terminat antrenamentul cu Victoria şi m-am dus şi m-am antrenat cu Dinamo. Am fost la două echipe într-o zi”, a declarat Florentin Petre, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Florentin Petre, triplu campion cu Dinamo

Florentin Petre a fost crescut la Dinamo și a jucat timp de 11 ani la echipa mare a „câinilor”. A reușit să câștige trei titluri de campion cu echipa din Ștefan cel Mare, cinci Cupe ale României și o Supercupă, la începutul anilor 2000.

În prezent, Florentin Petre este antrenor la Dacia Unirea Brăila, echipă cu care a reușit promovarea în Liga 2. La Brăila, fostul dinamovist îl antrenează pe fiul său, Patrick Petre.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti Vezi toate știrile
Citește și