Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Florentin Petre, la un pas de transferul la Steaua: „E prima dată când o spun!” „Piticul”, dezvăluire de senzaţie: „Am fost la două echipe într-o zi!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 decembrie 2021, 11:12

Florentin Petre, la un pas de transferul la Steaua: „E prima dată când o spun! „Piticul, dezvăluire de senzaţie: „Am fost la două echipe într-o zi!

Florentin Petre, dezvăluire de senzaţie

MMA / MMA2

Florentin Petre, la un pas de transferul la Steaua

Florentin Petrea şi-a făcut junioratul la Dinamo şi a ajuns să scris istorie în tricoul echipei din Ştefan cel Mare. Chiar şi rivalii de la Steaua l-au vrut pe mijlocaş, însă tatăl acestuia a avut un cuvânt greu de spus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eram imediat după Revoluţie. E prima dată când o spun. Eu trebuia să merg la Steaua. Nea’ Sile Aelenei jucase la Steaua. A venit la mine şi m-a întrebat ce vreau să fac: „Vrei să mergi la Steaua sau rămâi la Dinamo?”. Chirilă era la uşă. M-a luat de mână şi a zis: „Tu mergi cu mine!”. Voia să mă ia cu vreo doi ani înainte. Avea toată trupa cu Tararache, Laurenţiu Lică, Cătălin Hîldan. Era grupul făcut din 1996. M-a dorit atât de mult.

Tata era afară şi m-am dus să vorbesc cu el. A avut un moment de excelenţă. Din Popeşti până la Dinamo făceam o ora şi jumătate pe zi. Mi-a zis: „Eu nu pot să te duc în Ghencea! Din punctul meu de vedere e mai bine să rămâi la Dinamo”. Din momentul acela, m-am dus la domnul Aelenei şi l-am îmbrăţişat. După ce am terminat antrenamentul cu Victoria şi m-am dus şi m-am antrenat cu Dinamo. Am fost la două echipe într-o zi”, a declarat Florentin Petre, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Florentin Petre, triplu campion cu Dinamo

Florentin Petre a fost crescut la Dinamo și a jucat timp de 11 ani la echipa mare a „câinilor”. A reușit să câștige trei titluri de campion cu echipa din Ștefan cel Mare, cinci Cupe ale României și o Supercupă, la începutul anilor 2000.

În prezent, Florentin Petre este antrenor la Dacia Unirea Brăila, echipă cu care a reușit promovarea în Liga 2. La Brăila, fostul dinamovist îl antrenează pe fiul său, Patrick Petre.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și