Închide meniul

„Sunt dezamăgit!” Gigi Becali, mesaj clar pentru Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu: „Asta vreau!” De ce s-a enervat patronul FCSB pe cele două vedete

Dragoș Vasile Publicat: 14 decembrie 2021, 12:17

Reclamă
„Sunt dezamăgit! Gigi Becali, mesaj clar pentru Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu: „Asta vreau! De ce s-a enervat patronul FCSB pe cele două vedete

Gigi Becali forţează transferul lui David Miculescu la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali, mesaj clar pentru Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu

Gigi Becali speră ca Budescu să îşi schimbe atitudinea în momentul în care se află pe teren. Nici Keşeru nu a scăpat. Patronul FCSB i-a transmis că îşi doreşte să rupă din nou plasele în Liga 1, la fel cum a făcut-o la începutul sezonului, când a marcat cu Dinamo, FC U Craiova 1948 şi Academica Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„La Keșeru sunt dezamăgit. Am văzut primele 3 meciuri și am zis că jucătorul ăsta joacă la orice echipă din lume. Într-o lună de zile s-a schimbat? Îl aștept pe Keșeru de acum o lună de zile. Vreau să fie mai rapid și mai agresiv.

Iar de la Budescu vreau mai multă concentrare, nu lejeritate. E la mijlocul terenului, se uită și când să dea în minge, dă în piciorul alăuia. Asta ce înseamnă? Lentoare. Nu e concetrat. Ești cel mai talentat din țară, dar dacă dormi nu mai faci nimic cu talentul. Să se concentreze mai mult să nu-i fie ‘varza’ furată”, a declarat Gigi Becali pentru ProX.

EXCLUSIV | Gigi Becali vrea să renunțe la Budescu și Keșeru

Din informațiile AS.ro, Becali vrea să renunțe la cele două vedete din cauza salariului foarte mare pe care îl au aceștia. Din câte se pare, Budescu și Keșeru au câte 20.000 de euro pe lună, iar zilele acestor la FCSB par a fi numărate.

De altfel, Budescu nu a mai prins echipa în ultimul timp, iar Keșeru și-a împărțit minutele cu ceilalți colegi din atac.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez Vezi toate știrile
Citește și