Închide meniul
EXCLUSIV

Motivul real pentru care Gigi Becali a vrut să scape de Edi Iordănescu! De ce vrea finanțatorul FCSB să renunțe la Budescu și Keșeru

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2021, 23:19

Motivul real pentru care Gigi Becali a vrut să scape de Edi Iordănescu! De ce vrea finanțatorul FCSB să renunțe la Budescu și Keșeru

Gigi Becali l-a forţat pe Edi Iordănescu să plece de la FCSB

Hepta

Motivul real pentru care Gigi Becali a vrut să scape de Edi Iordănescu

Becali l-a adus pe Iordănescu la echipă în momentul în care formația sa era jos, iar șansele la titlu erau infime. Finanțatorul FCSB a acceptat să-i dea lui Edi Iordănescu 100.000 de euro primă de titlu. Din informațiile AS.ro, Becali s-a speriat în momentul în care a văzut că echipa începe să meargă și ar fi făcut tot posibilul să-l facă pe tehnician să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea să renunțe la Budescu și Keșeru

Din informațiile AS.ro, Becali vrea să renunțe la cele două vedete din cauza salariului foarte mare pe care îl au aceștia. Din câte se pare, Budescu și Keșeru au câte 20.000 de euro pe lună, iar zilele acestor la FCSB par a fi numărate.

De altfel, Budescu nu a mai prins echipa, în ultimul timp, iar Keșeru și-a împărțit minutele cu ceilalți colegi din atac.

Citește și:

Constantin Budescu, tras pe linie moartă la FCSB

Constantin Budescu nu mai prinde echipa la FCSB, iar tot mai multe voci spun că preferatul lui Gigi Becali va pleca de la echipă în această iarnă. Budescu a ajuns rezervă neutilizată la FCSB după ce a fost readus la vicecampioană ca un jucător salvator, care să decidă meciurile prin execuţiile şi pasele sale.

De regulă, jucătorii trecuţi de o anumită vârstă şi obişnuiţi să joace, şi Budescu a jucat toată cariera lui titular, mai strâmbă din nas în momentul când nu sunt utilizaţi. Nu şi Budescu. Nu şi Budescu, pentru că el are un altfel de caracter.

Reclamă

Budescu a fost cu autocarul nou la dus şi la întors nu a avut… Nici măcar o grimasă nu a făcut. A fost acelaşi Budescu, maestru de ceremonii, foarte simpatic, nu are niciun fel de problemă„, susține Mihai Stoica, conform telekomsport.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și