Închide meniul

Gigi Becali negociază „la sânge” transferul lui David Miculescu: „Dai un milion, dar nu ştii dacă iese!” Ce spune despre interesul pentru Nicolae Păun

Dragoș Vasile Publicat: 14 decembrie 2021, 12:55

Reclamă
Gigi Becali negociază „la sânge transferul lui David Miculescu: „Dai un milion, dar nu ştii dacă iese! Ce spune despre interesul pentru Nicolae Păun

David Miculescu, prima reacţie după anunţul că va fi transferat de FCSB

David Miculescu, la un pas de FCSB / CIPRIAN PETCUT / MEDIAFAX FOTO

Gigi Becali negociază „la sânge” transferul lui David Miculescu

David Miculescu este cotat pe site-urile de specialitate la 400.000 de euro. În acest sezon, atacantul de la UTA Arad a marcat de cinci ori, iar prestaţiile sale au fost remarcate de Gigi Becali. Patronul FCSB oferă jumătate de milion de euro pentru acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cu Miculescu am spus că îl vreau. Dacă ei revin mâine și mă sună, imediat spun da. Au zis că nu discută la suma asta și fără 1 milion nu-l dau. Dai un milion, dar nu ştii dacă iese. Am luat și eu, dar nu s-au confirmat toate. 500.000 de euro e altceva, dar 1 milion de euro e altceva”, a declarat Gigi Becali pentru ProX.

Gigi Becali a pus ochii şi Nicolae Păun. Patronul lui Sepsi nu îl lasă să plece până la vară și i-a fixat deja prețul. Finanțatorul roș-albaștrilor trebuie să scoată din buzunare 500.000 de euro pentru mijlocașul de 22 de ani.

„Păun e jucător care e interesant și îmi place de el. Îl mai studiem, nu a intrat încă pe listă ‘Hai să facem transferuri’. Din moment ce nu am cerut negociere, înseamnă că nu îl vrem 100%”, a mai spus patronul FCSB pentru sursa citată.

Gigi Becali, mesaj clar pentru Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru Claudiu Keşeru (35 ani) şi Constantin Budescu (32 ani). Patronul FCSB este dezamăgit de cele două vedete şi le-a transmis ce aşteaptă în viitorul apropiat.

Reclamă

„La Keșeru sunt dezamăgit. Am văzut primele 3 meciuri și am zis că jucătorul ăsta joacă la orice echipă din lume. Într-o lună de zile s-a schimbat? Îl aștept pe Keșeru de acum o lună de zile. Vreau să fie mai rapid și mai agresiv.

Iar de la Budescu vreau mai multă concentrare, nu lejeritate. E la mijlocul terenului, se uită și când să dea în minge, dă în piciorul alăuia. Asta ce înseamnă? Lentoare. Nu e concetrat. Ești cel mai talentat din țară, dar dacă dormi nu mai faci nimic cu talentul. Să se concentreze mai mult să nu-i fie ‘varza’ furată”, a declarat Gigi Becali pentru ProX.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și