Închide meniul

Gigi Becali a aflat prețul corect pentru transferul lui Nicolae Păun. ”Impresarul băiatului ne-a spus că patronul lui FCSB l-ar vrea”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2021, 9:52

Gigi Becali a aflat prețul corect pentru transferul lui Nicolae Păun. ”Impresarul băiatului ne-a spus că patronul lui FCSB l-ar vrea”

Gigi Becali, atac frontal la CSA Steaua

Hepta

”Nu am purtat nicio discuție cu Gigi Becali. Impresarul băiatului ne-a spus că patronul lui FCSB l-ar vrea pe Păun, dar nu am ajuns să vorbesc cu dânsul și nici nu mi-a avansat vreo sumă de transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îl vrea pe Nicolae Păun

Însă, din punctul meu de vedere Păun nu va pleca de la noi până în vara anului viitor. Noi avem nevoie de el în continuare la Sepsi. Iar ca să vă spun sincer, totuși sub 500 de mii de euro nu o stau de vorbă cu nimeni, chiar dacă persoana respectivă ar putea să fie Gigi Becali.

Eu consider că Păun valorează mult mai mult, iar Gigi Becali nu cred că este dispus să dea nici 500 de mii de euro pe el. În ziua de azi nu te mai arunci așa de repede cu banii la transferuri. Așa că nu are rost să mai vorbim despre un eventual transfer al lui Păun la FCSB. Din punctul meu de vedere nu a fost și nu cred că o să fie ceva concret. Orice jucător de la Sepsi are prețul său, iar eu am planuri mari cu Păun”, a spus Laszlo Dioszegi, citat de prosport.ro.

Citește și:

Nicolae Păun, jucătorul dorit de Gigi Becali, e cotat la 200.000 de euro

Păun e cotat la 200.000 de euro și a jucat 18 meciuri în toate competițiile acestui sezon, marcând un gol. Cristiano Bergodi i-a făcut reclamă lui Păun, care are contract cu Sepsi până în 2024.

”E o echipă mare FCSB, unde e normal mai multă presiune, dar e un tânăr care joacă foarte bine, care nu se sperie când are mingea şi, cu această alergare, el pe teren face foarte bine, leagă bine jocul şi fură, recuperează foarte multe mingi”, a spus Bergodi.

Reclamă

Gigi Becali a făcut o ofertă oficială pentru David Miculescu

Becali atacă pe mai multe planuri și i-a făcut deja o ofertă oficială de 500.000 de euro lui David Miculescu. Acesta are contract cu UTA până în vara lui 2023.

”Am propus 500.000 de euro, nu un milion de euro cum s-a vehiculat. Oferta a fost făcută, clepsidra e pe masă, contractul se scurge. Miculescu mai are un an și jumătate cu UTA. Noi nu putem crește oferta, ci doar să o scădem”, a spus Mihai Stoica.

Gigi Becali l-a vrut pe Miculescu şi în vară şi a oferit tot 500.000 de euro. Atacantul de 20 de ani e cotat la 400.000 de euro şi a marcat 5 goluri în cele 19 meciuri disputate în acest sezon pentru UTA, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și