Închide meniul

Cristi Săpunaru, amintiri crunte din derby-urile cu FCSB! Mesajul dinaintea meciului cu marea rivală: „N-am stat să vedem cum se aruncă”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 decembrie 2021, 20:04

Reclamă
Cristi Săpunaru, amintiri crunte din derby-urile cu FCSB! Mesajul dinaintea meciului cu marea rivală: „N-am stat să vedem cum se aruncă

Cristi Săpunaru, amintiri urâte cu FCSB

Hepta

În 2008, Rapid şi FCSB încercau să se apropie de liderul CFR Cluj, dar sperau şi la un loc de Champions League. Locul 2 din Liga 1 ducea atunci în preliminariile Champions League. Giuleştenii conduceau marea rivală cu 1-0, dar o brichetă a oprit derby-ul şi oaspeţii din Giuleşti au câştigat cu 1-0 la masa verde. Săpunaru nu a uitat nici acum acel meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru, amintiri crunte din derby-urile cu FCSB

Chiar Cristi Săpunaru a fost cel care a marcat în acel derby. Reuşita sa nu a mai contat. Şi acum are coşmaruri cu bricheta din 2008. „Toate în viaţă trec, a trecut şi bricheta”, a spus Cristi Săpunaru la conforinţa de presă dinaintea meciului FCSB – Rapid. Mai mult, căpitanul giuleştenilor i-a înţepat pe rivali.

„N-am stat să vedem cum se aruncă un atacant de la Steaua, FCSB în careu să vedem ce să facem ca să nu-l atingem.  Nu putem să antrenăm chestiile astea. Să fim atenţi la ele, dar să le antrenăm nu. Ar trebui să facem antrenament împreună şi ar fi mai greu”, a mai spus fundaşul echipei giuleştene.

De şapte ani nu mai reuşeşte FCSB să o bată pe Rapid. Nici în turul sezonului regulat vicecampioana a fost învinsă de Rapid, pe Arena Naţională, după un autogol. Duelul dintre cele două mari rivale va fi miercuri seara, de la ora 20.30, tot pe Arena Naţională.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și