Închide meniul

Rică Răducanu are probleme grave de sănătate! Vedeta riscă să-și piardă viața și trebuie să se opereze de urgență. „Boala este într-o fază avansată!”

Alexandru Ivan Publicat: 15 decembrie 2021, 17:53

Reclamă
Rică Răducanu are probleme grave de sănătate! Vedeta riscă să-și piardă viața și trebuie să se opereze de urgență. „Boala este într-o fază avansată!

Rică Răducanu, declarație neobișnuită după CS Mioveni - Rapid 0-0

Rică Răducanu, în timpul unui interviu / Facebook Rapid

Rică Răducanu a acuzat dureri insuportabile la genunchi din cauza unei boli care i-a creat insuficiență venoasă și edeme la nivelul membrelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rică Răducanu are probleme grave de sănătate

Prezintă o insuficiență venoasă mare, cu edeme mari la nivelul membrelor, cu multiple dilatații venoase, varicoase, cu tulburări trofice cutanate, care necesită o intervenție chirurgicală”, a declarat medicul lui Rică Răducanu, la Prima TV.

Medicul fostului fotbalist a dezvăluit că Rică Răducanu trebuie să se opereze de urgență, altfel riscă să dezvolte complicații și mai mari. În caz contrar, viața lui Răducanu ar fi pusă în pericol.

Boala este într-o fază destul de avansată și riscă să formeze cheaguri la nivelul venelor dilatate, care pot să urce spre inimă, să facă o embolie cardiacă sau poate să ajungă în plămâni, să facă o embolie pulmonară”, a mai spus medicul lui Rică Răducanu.

Rică Răducanu trăiește un calvar din cauza pandemiei

Rică Răducanu are 75 de ani. De teama pandemiei de Covid-19, până să intre în spital, acesta s-a izolat în casă și obișnuia să apeleze la fiul său pentru a avea alimente.

Reclamă

”Pare că nu mai scăpăm de perioada asta nenorocită. Unde te uiți, la orice televiziune, numai de morți auzi. Mi-e și frică să mai ies din casă. L-am rugat pe fiu-miu să ne aducă alimentele de bază, ca să am cu ce trăi”, a spus Rică Răducanu pentru playsport.ro.

Rică Răducanu are și probleme cu banii

Rică Răducanu a dezvăluit că primeşte o pensie de 1.800 de lei pe lună după 50 de ani în câmpul muncii. Fostul mare internaţional român este la pământ cu banii şi face economie la orice.

Lui Rică Răducanu nu-i mai vine nici să se uite la televizor mult, pentru a nu consuma curent. Pensia de 1.800 de lei nu îi mai ajunge să îşi acopere cheltuielile curente. „O să facem economie la televizor, noi, pensionarii. O să o lăsăm mai moale, mă mai uit doar o jumătate de oră. Am presimțit că va fi greu, încă de astă-vară. Închid lumina prin casă, în urma soției. Noroc că ea este mai bine, cu sănătatea, le gătește nepoților, care învață online. Ne mai ajută cu bani fiul meu, ne descurcăm cum putem, el a mai lucrat, pe colo-colo, ca antrenor”, a spus Rică Răducanu pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și