Închide meniul

Rică Răducanu are probleme grave de sănătate! Vedeta riscă să-și piardă viața și trebuie să se opereze de urgență. „Boala este într-o fază avansată!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 decembrie 2021, 17:53

Rică Răducanu are probleme grave de sănătate! Vedeta riscă să-și piardă viața și trebuie să se opereze de urgență. „Boala este într-o fază avansată!

Rică Răducanu, declarație neobișnuită după CS Mioveni - Rapid 0-0

Rică Răducanu, în timpul unui interviu / Facebook Rapid

Rică Răducanu a acuzat dureri insuportabile la genunchi din cauza unei boli care i-a creat insuficiență venoasă și edeme la nivelul membrelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rică Răducanu are probleme grave de sănătate

Prezintă o insuficiență venoasă mare, cu edeme mari la nivelul membrelor, cu multiple dilatații venoase, varicoase, cu tulburări trofice cutanate, care necesită o intervenție chirurgicală”, a declarat medicul lui Rică Răducanu, la Prima TV.

Medicul fostului fotbalist a dezvăluit că Rică Răducanu trebuie să se opereze de urgență, altfel riscă să dezvolte complicații și mai mari. În caz contrar, viața lui Răducanu ar fi pusă în pericol.

Boala este într-o fază destul de avansată și riscă să formeze cheaguri la nivelul venelor dilatate, care pot să urce spre inimă, să facă o embolie cardiacă sau poate să ajungă în plămâni, să facă o embolie pulmonară”, a mai spus medicul lui Rică Răducanu.

Rică Răducanu trăiește un calvar din cauza pandemiei

Rică Răducanu are 75 de ani. De teama pandemiei de Covid-19, până să intre în spital, acesta s-a izolat în casă și obișnuia să apeleze la fiul său pentru a avea alimente.

Reclamă

”Pare că nu mai scăpăm de perioada asta nenorocită. Unde te uiți, la orice televiziune, numai de morți auzi. Mi-e și frică să mai ies din casă. L-am rugat pe fiu-miu să ne aducă alimentele de bază, ca să am cu ce trăi”, a spus Rică Răducanu pentru playsport.ro.

Rică Răducanu are și probleme cu banii

Rică Răducanu a dezvăluit că primeşte o pensie de 1.800 de lei pe lună după 50 de ani în câmpul muncii. Fostul mare internaţional român este la pământ cu banii şi face economie la orice.

Lui Rică Răducanu nu-i mai vine nici să se uite la televizor mult, pentru a nu consuma curent. Pensia de 1.800 de lei nu îi mai ajunge să îşi acopere cheltuielile curente. „O să facem economie la televizor, noi, pensionarii. O să o lăsăm mai moale, mă mai uit doar o jumătate de oră. Am presimțit că va fi greu, încă de astă-vară. Închid lumina prin casă, în urma soției. Noroc că ea este mai bine, cu sănătatea, le gătește nepoților, care învață online. Ne mai ajută cu bani fiul meu, ne descurcăm cum putem, el a mai lucrat, pe colo-colo, ca antrenor”, a spus Rică Răducanu pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și