Închide meniul

FCSB – Rapid 3-1 | „Are un viitor frumos!” Reacția lui Pompiliu Stoica după ce fiul său a înscris în derby. „E de perspectivă!”

Alexandru Ivan Publicat: 16 decembrie 2021, 0:28

Reclamă
FCSB – Rapid 3-1 | „Are un viitor frumos! Reacția lui Pompiliu Stoica după ce fiul său a înscris în derby. „E de perspectivă!

Ianis Stoica

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ianis Stoica a fost introdus la pauză, în locul lui Constantin Budescu, și și-a trecut numele pe lista marcatorilor la ultima fază a meciului. Puștiul de 19 ani a ajuns deja la cinci goluri înscrise în acest sezon al Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pompiliu Stoica: „Ianis Stoica are un viitor frumos!”

„Intens, bineînţeles. Am avut multe emoţii, dar mă bucur că s-a terminat cu bine. Eu zic că că are un viitor frumos. Eu zic că va prinde încredere, se va maturiza, dar trebuie să avem încredere în el. El nu visează niciodată!

Poate visează fotbal, nu altceva. E un copil bun, talentat şi de perspectivă. Eu, deocamdată, îmi doresc să joace cât mai mult timp la FCSB, să dea goluri, apoi ne gândim mai departe.

El a visat, întotdeauna, să joace şi să dea goluri. Ca părinte i-am spus să fie serios la antrenamente, să respecte ce spune antrenorul şi să vină şi cu ceva în plus, că are destul. Sunt mândru şi fericit!„, a spus Pompiliu Stoica, după FCSB – Rapid 3-1.

FCSB – Rapid 3-1

În minutul 14, după o acţiune prelungită a lui Octavian Popescu şi după greşeli în serie ale fundaşilor rapidişti în propriul careu, mingea a ajuns la Olaru, care a şutat de la 17 metri, portarul Moldovan a respins în faţă şi Tănase a împins balonul în poartă.

Reclamă

În minutul 90+3, Săpunaru l-a faultat în careu pe Ianis Stoica, iar Tănase a transformat lovitura de la 11 metri dictatăd e Kovacs. Trei minute mai târziu, După un contraatac, Ianis Stoica a marcat cu un şut din interiorul careului, deviat în poartă de Crepulja.

În clasament, primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj – 51 de puncte, FCSB – 43 de puncte, FC Voluntari – 34 de puncte, FC Botoşani – 33 de puncte, Rapid – 31 de puncte şi CS Universitatea Craiova – 31 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer Vezi toate știrile
Citește și