Închide meniul
Foto

„Se zbate în mediocritate”. Anamaria Prodan, convinsă că Laurențiu Reghecampf și-a distrus viitorul. Corina Caciuc ar fi de vină!

Antena Sport Publicat: 16 decembrie 2021, 12:29

Reclamă
„Se zbate în mediocritate”. Anamaria Prodan, convinsă că Laurențiu Reghecampf și-a distrus viitorul. Corina Caciuc ar fi de vină!

Anamaria Prodan, lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Anamaria Prodan, atac la Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Instagram

Agentul de jucători a avut o nouă reacție dură pe rețelele sociale. A postat o captură de pe wikipedia, cu echipele pe care le-a antrenat Reghe. Anamaria este convinsă că, din cauza relației extraconjugale, tehnicianul de 46 de ani și-a distrus cariera și viitorul!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, mesaj vehement pentru Laurențiu Reghecampf

Când ‘Gurile de aur’ de 9 kt îți iau mințile… o iei la vale și ajungi doar o simplă tinichea care mai ‘sclipește’ probabil câteva secunde. Lumina pe care o împrăștia familia PRODAN prin copiii de vis, demnitatea, credința și forța s-a stins pentru mărețul ‘limbă de aur’. Astăzi, ‘înaltul limbă de aur’ se zbate în mediocritate și umbra domniei sale l-a părăsit.

I-a rămas cică ‘gura de aur’ pecete pe viață, deoarece lumea fuge de amândoi ca de aurul de 9 kt„, a scris Anamaria Prodan pe Insta Story.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan a analizat cariera lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf tocmai trece printr-un moment extrem de dificil în carieră. Echipa pe care o antrenează este fără victorie în ultimele 6 etape din Liga 1 și riscă să nu se califice în play-off. Conducătorii Universității Craiova au evitat să vorbească despre problemele cu care se confruntă antrenorul.

Întrebat dacă Laurenţiu Reghecampf este afectat de problemele din viaţa privată, Sorin Cârţu a refuzat să ofere un răspuns.

Reclamă

Nu intru în detalii de tipul ăsta. Este situaţia lui, vorbiţi cu el. El ştie ce i se întâmplă zi de zi. Pot să vă dau un răspuns, dar nu vreau să intru în polemici„, a precizat preşedintele echipei patronate de Mihai Rotaru.

Anamaria Prodan şi Cătălin Botezatu au umilit-o pe Corina Caciuc

Ajutată de Cătălin Botezatu, Anamaria Prodan a făcut o replică la filmul în care presupusa amantă a lui Reghecampf apare alături de Kamara. Dialogul dintre ei seamănă izbitor cu cel purtat de Kamara şi Corina Caciuc.

Prodan a atașat la descrierea videoclipului un mesaj în care îndeamnă oamenii să iubească viața de familie. Fanii au spus că destinatarul indirect al mesajului e, de fapt, Laurențiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

Respectați si luptați pt noțiunea de familie ! Respectați copiii ! Luptați pt demnitate si respect ! Promovați valorile ! Fiți exemple pt copii si pt societate!”, a scris Anamaria Prodan.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și