Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan şi Cătălin Botezatu au umilit-o pe Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf: „Îmi promiți că un om are doar cinci degete la mână și nu șase sau șapte?!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2021, 20:56

Anamaria Prodan şi Cătălin Botezatu au umilit-o pe Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf: „Îmi promiți că un om are doar cinci degete la mână și nu șase sau șapte?!”

Amanta lui Laurențiu Reghecampf, lovitură în instanță pentru Anamaria Prodan

Colaj cu Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc și Anamaria Prodan / Colaj Instagram

Anamaria Prodan e mai activă ca niciodată pe rețelele de socializare după ce scandalul divorțului de Laurențiu Reghecampf a escaladat. Mai nou, ea își petrece timpul liber alături de creatorul de modă, Cătălin Botezatu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a umilit-o pe Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a filmat un clip alături de Cătălin Botezatu, la Abu Dhabi, în care a jucat rolul unei femei naive, fără școală și needucată. Filmuleţul a fost o ironie dură la adresa Corinei Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf. Filmuleţul postat de Anamaria Prodan, în care apare de Cătălin Botezatu, este o replică ironică a celui în care apare Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf, alături de Kamara, cel despre care s-a spus că a avut o aventura cu actuala iubită a antrenorului de la Universitatea Craiova.

Dialogul dintre Cătălin Botezatu şi Anamaria Prodan seamănă izbitor cu cel purtat de Kamara şi Corina Caciuc.

Botezatu: Îmi promiți că vei merge la școală?
Prodan: Am fost toată viața, dar îți promit că o să mai duc.

Botezatu: Îmi promiți că un om are doar cinci degete la mână și nu șase sau șapte?
Prodan: Și eu știam că sunt cinci, dar cineva m-a indus în eroare. Bine că mi-ai zis.

Reclamă

Prodan a atașat la descrierea videoclipului un mesaj în care îndeamnă oamenii să iubească viața de familie. Fanii au spus că destinatarul indirect al mesajului e, de fapt, Laurențiu Reghecampf.

„Respectați si luptați pt noțiunea de familie ! Respectați copiii ! Luptați pt demnitate si respect ! Promovați valorile ! Fiți exemple pt copii si pt societate!”, a scris Anamaria Prodan.

@anamariaprodan17Respectați si luptați pt noțiunea de familie ! Respectați copiii ! Luptați pt demnitate si respect ! Promovați valorile ! Fiți exemple pt copii si pt societate! 🙌🙏👀♬ original sound – Anamaria Prodan

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre amantul Corinei Caciuc

Surprinzător, în centrul scandalului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, a apărut şi celebrul Kamara. Artistul a cunoscut-o pe Corina Caciuc în urmă cu mai mulţi ani, înainte ca femeia să ajungă în Dubai, acolo unde l-ar fi întâlnit prima dată pe antrenorul Universităţii Craiova. Totuşi, Reghecampf nu a vrut să creadă că a fost o idilă între cei doi.

Anamaria Prodan şi-ar fi avertizat soţul, dar acesta ar fi negat vehement că Corina l-ar fi ştiut pe Kamara.

Domnișoara respectivă face din Laurenţiu Reghecampf orice vrea. Este povestea cu peștișorul de aur… el este peștișorul de aur. Eu i-am spus şi lui… Kamara o cunoaște, trei nopți a cunoscut-o. Toți au cunoscut-o o noapte. Reghe mi-a zis: ‘Mi-a spus Corina că nu îl știe pe Kamara’. Și uitați ce imagini au apărut. Laurenţiu nu vine niciodată acasă, se ascunde în toate văgăunele. Îi este frică de mine„, a declarat Anamaria Prodan pentru realitateasportiva.net.

Kamara, fostul iubit Corinei Caciuc, asaltat cu telefoane de Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan

Cântăreţul îi ştia deja pe Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. A fost la botezul fiului cel mic, Bebeto. În momentul în care s-a aflat că a trăit o poveste de iubire, în trecut, cu Corina Caciuc, cântăreţul a fost asaltat cu telefoane. Antrenorul Universităţii Craiova ar fi încercat să îl facă să nu ofere mai multe detalii despre tânăra de 29 de ani. Şi soţia lui a vorbit cu Kamara.

Pentru moment, artistul i-a făcut pe plac lui Laurenţiu Reghecampf şi s-a ferit să ofere orice detalii despre relaţia pe care a avut-o cu Corina Caciuc.

Reclamă

Nu vreau să dau nicio declarație, nu am nimic de zis. Nu vreau să intru în scandal cu nimeni, nu ma bag în casa nimănui”, a mărturisit Kamara, cel care joacă fotbal în Naţionala Artiştilor.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și