Închide meniul

Scandal cât casa la Dinamo! Fanii au oprit jucătorii pe drum: „Au dat cu pumnii în autocar!” Ședință în benzinărie

Antena Sport Publicat: 17 decembrie 2021, 8:37

Reclamă
Scandal cât casa la Dinamo! Fanii au oprit jucătorii pe drum: „Au dat cu pumnii în autocar! Ședință în benzinărie

Scandal cât casa la Dinamo

Profimediaimages

După ce echipa a plecat spre București, fanii, furioși, s-au luat după autocar și au încercat de mai multe ori să oprească mașina în care se aflau jucătorii. „Au bătut cu pumnii în autocar, pe autostradă”, anunță gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a luat atitudine și a coborât pentru a vorbi cu fanii. Aceștia i-au transmis că nu au probleme cu el, conform sursei de mai sus. Între cele două părți s-a ajuns la o înțelegere ca discuția să se poarte în următoarea benzinărie. Zis și făcut.

Dinamo, ședință în benzinărie

Fanii și echipa au plecat spre București și au oprit în prima benzinărie pe care au întâlnit-o pe autostradă. Suporterii i-au bagat în ședință pe jucători. „S-a mai ridicat și tonul, dar în rest s-a vorbit pe cât de cât normal. Suporterii erau furioși fiindcă s-a dat cu piciorul din nou nu doar la o victorie, ci și unui moment bun, când Dinamo ar fi putut lega două victorii la rând. Au fost reproșuri, toată echipa a coborât și a ascultat ceea ce le-au transmis oamenii din fața lor”, mai spune sursa citată.

Fanii l-au dezbrăcat de tricou pe Deian Sorescu

Fanii lui Dinamo l-au tras la răspundere pe Deian Sorescu, pentru înfrângerea dramatică cu CS Mioveni, scor 1-2. „M-au chemat să vorbesc, mi-au tras de tricou, l-au dat jos. Le înțeleg frustrarea, sunt obișnuit ca Dinamo să fie acolo sus. Îmi găsesc greu cuvintele”, a spus Deian Sorescu, după meci.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și