Închide meniul

Scandal cât casa la Dinamo! Fanii au oprit jucătorii pe drum: „Au dat cu pumnii în autocar!” Ședință în benzinărie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 decembrie 2021, 8:37

Scandal cât casa la Dinamo! Fanii au oprit jucătorii pe drum: „Au dat cu pumnii în autocar! Ședință în benzinărie

Scandal cât casa la Dinamo

Profimediaimages

După ce echipa a plecat spre București, fanii, furioși, s-au luat după autocar și au încercat de mai multe ori să oprească mașina în care se aflau jucătorii. „Au bătut cu pumnii în autocar, pe autostradă”, anunță gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a luat atitudine și a coborât pentru a vorbi cu fanii. Aceștia i-au transmis că nu au probleme cu el, conform sursei de mai sus. Între cele două părți s-a ajuns la o înțelegere ca discuția să se poarte în următoarea benzinărie. Zis și făcut.

Dinamo, ședință în benzinărie

Fanii și echipa au plecat spre București și au oprit în prima benzinărie pe care au întâlnit-o pe autostradă. Suporterii i-au bagat în ședință pe jucători. „S-a mai ridicat și tonul, dar în rest s-a vorbit pe cât de cât normal. Suporterii erau furioși fiindcă s-a dat cu piciorul din nou nu doar la o victorie, ci și unui moment bun, când Dinamo ar fi putut lega două victorii la rând. Au fost reproșuri, toată echipa a coborât și a ascultat ceea ce le-au transmis oamenii din fața lor”, mai spune sursa citată.

Citește și:

Fanii l-au dezbrăcat de tricou pe Deian Sorescu

Fanii lui Dinamo l-au tras la răspundere pe Deian Sorescu, pentru înfrângerea dramatică cu CS Mioveni, scor 1-2. „M-au chemat să vorbesc, mi-au tras de tricou, l-au dat jos. Le înțeleg frustrarea, sunt obișnuit ca Dinamo să fie acolo sus. Îmi găsesc greu cuvintele”, a spus Deian Sorescu, după meci.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și