Închide meniul

Clipe de coșmar pentru un fotbalist din Liga 1. Nu are bani nici să-și vadă familia de Sărbători. Situație disperată!

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 decembrie 2021, 21:08

Reclamă
Clipe de coșmar pentru un fotbalist din Liga 1. Nu are bani nici să-și vadă familia de Sărbători. Situație disperată!

Bryan Alceus a cerut ajutor de la AFAN

Hepta

Bryan Alceus a cerut ajutor de la AFAN. Mijlocașul născut în Haiti a anunțat că nu mai are bani nici măcar pentru un bilet de avion. Jucătorul de 25 de ani își dorește să își vadă familia de Sărbători și caută soluții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probleme uriașe la Gaz Metan Mediaș. Prin ce dramă trece Bryan Alceus

Din păcate, așa este. Problema e că, din drepturile TV, care au venit în noiembrie, s-au plătit datoriile vechi. Și cu toate acestea, mai sunt jucători și antrenori care au de luat bani. Iar acum, pe 24 se face scadența la hotărârile pe care le-au câștigat la comisiile FRF.

Ei nu mai pot intra în altă insolvență, intră în faliment. Am înțeles că au fost niște promisiuni din partea unui sponsor, care nu au fost onorate și au rămas undeva în aer.

Nici Primăria nu a contribuit cu ce a promis, situația este destul de delicată. Într-adevăr, am văzut și noi cazul lui Alceus, am sunat un jucător, ne-am interesat dacă așa este. A zis că da.

Noi putem să-i plătim biletul de avion, avem un fond din cotizațiile jucătorilor, din care plătim astfel de cazuri. Au mai fost jucători în trecut, de exemplu cei de la Poli Timișoara, cea care a intrat în faliment acum.

Reclamă

A fost un jucător din Argentina, căruia i-am plătit bilet să ajungă acasă. Bineînțeles că o să facem asta și pentru Alceus. Dar nu este normal ce se întâmplă și ar trebui rezolvată problema altfel. Sper ca Valentin Iordănescu să găsească soluția financiară„, a spus președintele AFAN, Emilian Hulubei la digisport.ro.

La scurt timp după ce a anunțat ce se întâmplă la Gaz Metan, Hulubei a primit asigurări că Bryan Alceus va fi ajutat să ajungă în Franța, la părinții lui.

Am primit mesaj că și-a rezolvat, i-a rezolvat impresarul. Dar oricând e nevoie, bineînțeles că putem să ajutăm și noi„, a precizat președintele AFAN.

Reclamă 4 / 0/3

Gaz Metan nu poate intra în insolvență pentru a scăpa de datorii. A ieșit din această procedură în vara anului trecut. Dacă nu găsește soluții, riscă să falimenteze.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și