Închide meniul

Clipe de coșmar pentru un fotbalist din Liga 1. Nu are bani nici să-și vadă familia de Sărbători. Situație disperată!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 decembrie 2021, 21:08

Clipe de coșmar pentru un fotbalist din Liga 1. Nu are bani nici să-și vadă familia de Sărbători. Situație disperată!

Bryan Alceus a cerut ajutor de la AFAN

Hepta

Bryan Alceus a cerut ajutor de la AFAN. Mijlocașul născut în Haiti a anunțat că nu mai are bani nici măcar pentru un bilet de avion. Jucătorul de 25 de ani își dorește să își vadă familia de Sărbători și caută soluții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probleme uriașe la Gaz Metan Mediaș. Prin ce dramă trece Bryan Alceus

Din păcate, așa este. Problema e că, din drepturile TV, care au venit în noiembrie, s-au plătit datoriile vechi. Și cu toate acestea, mai sunt jucători și antrenori care au de luat bani. Iar acum, pe 24 se face scadența la hotărârile pe care le-au câștigat la comisiile FRF.

Ei nu mai pot intra în altă insolvență, intră în faliment. Am înțeles că au fost niște promisiuni din partea unui sponsor, care nu au fost onorate și au rămas undeva în aer.

Nici Primăria nu a contribuit cu ce a promis, situația este destul de delicată. Într-adevăr, am văzut și noi cazul lui Alceus, am sunat un jucător, ne-am interesat dacă așa este. A zis că da.

Noi putem să-i plătim biletul de avion, avem un fond din cotizațiile jucătorilor, din care plătim astfel de cazuri. Au mai fost jucători în trecut, de exemplu cei de la Poli Timișoara, cea care a intrat în faliment acum.

Reclamă

A fost un jucător din Argentina, căruia i-am plătit bilet să ajungă acasă. Bineînțeles că o să facem asta și pentru Alceus. Dar nu este normal ce se întâmplă și ar trebui rezolvată problema altfel. Sper ca Valentin Iordănescu să găsească soluția financiară„, a spus președintele AFAN, Emilian Hulubei la digisport.ro.

Citește și:

La scurt timp după ce a anunțat ce se întâmplă la Gaz Metan, Hulubei a primit asigurări că Bryan Alceus va fi ajutat să ajungă în Franța, la părinții lui.

Am primit mesaj că și-a rezolvat, i-a rezolvat impresarul. Dar oricând e nevoie, bineînțeles că putem să ajutăm și noi„, a precizat președintele AFAN.

Reclamă 4 / 0/3

Gaz Metan nu poate intra în insolvență pentru a scăpa de datorii. A ieșit din această procedură în vara anului trecut. Dacă nu găsește soluții, riscă să falimenteze.

Recomandări
  • Gaz Metan Mediaș riscă să intre în faliment
  • Momente teribile prin care trec jucătorii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și