Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dată de gol! Imagini de senzaţie cu vedeta. Totul a devenit public în plin scandal de divorţ

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 decembrie 2021, 9:36

Reclamă
Anamaria Prodan, dată de gol! Imagini de senzaţie cu vedeta. Totul a devenit public în plin scandal de divorţ

Anamaria Prodan, lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Anamaria Prodan, atac la Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Instagram

Anamaria Prodan a avut parte de mai multe surprize plăcute chiar de ziua ei de naştere. Dacă prietenii apropiaţi i-au organizat o super petrecere într-o locaţie exclusivistă din Dubai, nici familia nu a fost mai prejos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, dată de gol

Chiar dacă Sarah Dumitrescu, una dintre fiicele Anamariei Prodan, s-a aflat departe de mama ei, nu a uitat-o pe vedetă în cea mai importantă zi. Sarah, cea care joacă baschet de performanţă peste Ocean, în SUA, a publicat pe Instagram, la Instastory, o serie de poze senzaţionale. Sunt imagini de colecţie cu Anamaria Prodan şi fiicele ei din urmă cu mai mulţi ani, când Sarah şi Rebecca era bebeluşi. Şi agentul FIFA era foarte tânără. Anamaria Prodan e de nerecunoscut în cele trei imagini publicate pe reţelele sociale de către Sarah Dumitrescu.

Scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf escaladează

Vedeta a avut parte doar de câteva ore liniştite, cu ocazia zilei sale de naştere. Scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf pare fără sfârşit. De ziua ei, agentul FIFA a lăsat de înțeles că a primit cel mai frumos cadou chiar de la avocatul ei. Acesta i-a trimis o înștiințare pe care a primit-o de la Parchet. A fost întocmit un dosar penal ca urmare a celor două plângeri făcute de agentul de jucători. Aceasta a acuzat că i-au dispărut banii din cont, dar și că din cauza soțului ei au apărut în spațiu public mai multe poze în care apare nud.

Reghe s-a despărţit de vedetă în urmă cu câteva luni şi şi-a refăcut alături de Corina Caciuc. Cei doi s-au mutat deja împreună, la Craiova, unde Reghe antrenează şi urmează să devină părinţi de băiat la finalul lunii mai 2022. Mai mult, se pare că după ce se va pronunţa divorţul, antrenorul şi iubita sa Corina ar urma să se căsătorească.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 23:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și