Închide meniul

„Am linie directă cu Moș Crăciun!” Daniel Niculae promite transferuri de play-off la Rapid, de Sărbători. Replică pentru Gigi Becali

Alexandru Ivan Publicat: 19 decembrie 2021, 8:22

Reclamă
„Am linie directă cu Moș Crăciun! Daniel Niculae promite transferuri de play-off la Rapid, de Sărbători. Replică pentru Gigi Becali

Daniel Niculae, discurs vehement după Dinamo - Rapid 1-2

FC Rapid 1923

În ultimul meci din 2021, Rapid a reușit un egal cu FC Botoșani, pe Arena Națională. Cu mari probleme de lot și cu Mihai Iosif în tribună, giuleștenii au debutat mai mulți puști la prima echipă. Marzouk a înscris un super-gol, în minutul 34! Tîrcoveanu a restabilit egalitatea în minutul 52 și a a stabilit rezultatul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae: „Am linie directă cu Moș Crăciun!”

„Da, mulțumit de egal în contextul dat. Totuși, dacă mă gândesc că am condus, puteam să facem 2-0, asta e. Botoșaniul e o echipă foarte bună, ofensivă, care preferă să aibă mingea. Teamă îmi e la fiecare meci, însă avem copiii cu calități. Vă dații seama ce simt și ei, că au debutat în fața suporterilor, pe un stadion superb.

Îmi doresc ca toți cei care au intrat și care au fost pe bancă să meargă cu noi în cantonament și să facă parte din lotul nostru în viitor. Nu i-am deschis scrisoarea, dar am linie directă cu Moș Crăciun. Nu vor fi schimbări foarte multe, o să fie plecări, dar o să aducem și jucători acolo unde avem nevoie„, a spus Daniel Niculae, potrivit digisport.ro.

Daniel Niculae, replică pentru Gigi Becali

Daniel Niculae i-a răspuns lui Gigi Becali, care a declarat că nu vrea ca Rapid să prindă play-off-ul. Niculae consideră că această dorință a patronului lui FCSB este o „aberație”.

„Este o aberație să nu vrei Rapidul în playoff. Da, e o ambiție în plus într-un derby, dar noi ne apărăm corect șansele indiferent de numele adversarului. Sunt și lucruri care nu au fost bune, dar suntem aici pentru a munci zi de zi. Sperăm să îndreptăm lucrurile care nu au fost bune”, a mai spus Daniel Niculae.

Reclamă

O singură victorie a înregistrat Rapidul în ultimele șase etape din Liga 1. Cu trei zile în urmă a jucat tot pe Arena Națională și a pierdut în prelungiri derby-ul cu FCSB. 31 de puncte are echipa antrenată de Mihai Iosif, cu două mai puțin decât FC Botoșani. Riscă să rămână în afara locurilor de play-off la finalul anului 2021, dacă Farul o învinge, în deplasare, pe Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League Vezi toate știrile
Citește și