Închide meniul

Rapid – FC Botoşani 1-1 | Giuleştenii, un nou pas greşit în lupta pentru play-off! Marzouk a reuşit un gol superb pe Arena Naţională

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 decembrie 2021, 22:22

Rapid – FC Botoşani 1-1 | Giuleştenii, un nou pas greşit în lupta pentru play-off! Marzouk a reuşit un gol superb pe Arena Naţională

Rapid - FC Botoşani, LIVE SCORE pe AS.ro

DRAGOS PASCANEANU / MEDIAFAX FOTO

Marzouk a deschis scorul cu o execuţie superbă, în minutul 34. Atacantul marocan a marcat cu o „torpilă” din afara careului la care Pap nu a avut nicio şansă. În repriza secundă, Tîrcoveanu a stabilit scorul final, în minutul 52.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, FC Botoşani rămâne pe locul 4 în Liga 1, cu 34 de puncte. De partea cealaltă, Rapid ocupă locul 6, cu 32 de puncte.

Rapid – FC Botoşani 1-1

Min. 90+4: Fluier final pe Arena Naţională! Rapid – FC Botoşani s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Min. 52: GOOOL FC Botoşani! Tîrcoveanu a restabilit egalitatea.

Reclamă

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză pe Arena Naţională.

Min. 44: Ocazie Rapid! Ljuban Crepulja era aproape de deschiderea scorului cu o lovitură de cap, însă Pap a respins balonul.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 34: GOOOL Rapid! Marzouk a deschis scorul cu o execuţie superbă. Atacantul marocan a marcat cu o „torpilă” din afara careului la care Pap nu a avut nicio şansă.

Min. 18: Ocazie FC Botoşani! Roman a lovit mingea prea tare din poziţie ideală şi a trimis-o pe poarta lui Moldovan.

Min. 1: A început meciul!

Rapid ocupă locul 6 în Liga 1, cu 31 de puncte, şi vrea să încheie 2021 pe loc de play-off. Giuleştenii vin după eşecul din derby-ul cu FCSB, scor 1-3, şi vor să îşi ia revanşa în faţa fanilor, care promit spectacol pe Arena Naţională.

De partea cealaltă, FC Botoşani este pe locul 4 în campionat, cu 33 de puncte. Moldovenii sunt neînvinşi de patru meciuri şi vin după succesul cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-1.

În tur, echipa lui Mihai Iosif a învins-o pe cea a lui Marius Croitoru, scor 2-0, graţie reuşitelor lui Bnou şi Alami.

Echipele de start pentru Rapid – FC Botoşani:

  • Rapid: Moldovan – Belu Iordache, Dandea, Albu, Goge – Sefer, Pănoiu, Crepulja, Stahl – Marzouk, Bălan
  • FC Botoșani: Pap – Braun, Dawa, Racovițan, Țigănașu – Edjouma, Papa – Tîrcoveanu, Ongenda, Silva – Roman
Citește și:
Reclamă
Recomandări
  • Rapid – FC Botoşani 1-1
  • Giuleştenii, un nou pas greşit în lupta pentru play-off

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! Vezi toate știrile
Citește și