Închide meniul

Marius Şumudică, în pragul disperării! Încă o înfrângere pentru Yeni Malatyaspor şi românul e pe penultimul loc în Turcia

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2021, 14:51

Reclamă
Marius Şumudică, în pragul disperării! Încă o înfrângere pentru Yeni Malatyaspor şi românul e pe penultimul loc în Turcia

Marius Șumudică a câștigat doar două meciuri la Yeni Malatyaspor în campionat

Futbol Arena

Yeni Malatyaspor a înregistrat cinci înfrângeri şi două remize în ultimele şapte meciuri din campionatul Turciei, iar scaunul lui Marius Şumudică se zdruncină din ce în ce mai tare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ambele echipe se află în partea de jos a clasamentului primei ligi din Turcia: Rizespor este pe 17, cu 16 puncte, iar Yeni Malatyaspor este pe 19, cu 14 puncte. Ultima clasată, Kasimpaşa, locul 10, are 11 puncte. Lider este Trabzonspor, care are 42 de puncte.

Marius Şumudică a ameninţat cu demisia

După duelul din etapa precedentă, pierdut 2-6 cu Alanyaspor, Marius Şumudică i-a ameninţat pe başkani cu demisia, în cazul în care nu va primi întăriri în această iarnă.

„În primul rând, am vrut să îmi prezint scuzele în fața fanilor. Asta a reprezentat gestul. În astfel de stituații, antrenorii sunt cei care plătesc. Nu voi vorbi urât de jucători, dar nu înțeleg unele greșeli.

Mai există o singură șansă pentru a continua la Yeni Malatyaspor. Conducerea trebuie să îmi aducă jucătorii pe care îi vreau! Cine a făcut transferurile în vară să își asume!

Reclamă

Nu vreau să îmi asum greșelile altora. Dacă vin jucătorii pe care îi vreau, rămân în Ligă. Dacă nu, nu! I-am dat lista în urmă cu două săptămâni președintelui”, a răbufnit Marius Şumudică la final.

 

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” Vezi toate știrile
Citește și