Închide meniul

FRF primește noi critici după ce Dan Petrescu a refuzat naționala: ”Trebuia numit Mutu de la bun început fără să facem spectacol!”

Dragoș Vasile Publicat: 20 decembrie 2021, 21:27

Reclamă
FRF primește noi critici după ce Dan Petrescu a refuzat naționala: ”Trebuia numit Mutu de la bun început fără să facem spectacol!”

Adrian Mutu

Profimedia

FRF primește noi critici după ce Dan Petrescu a refuzat naționala

Marcel Pușcaș este de părere că Adrian Mutu trebuie să fie noul selecționer al României. ”Briliantul” a antrenat-o ultima oară pe FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tot ne învârtim în jurul cozii. Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu: soluții imposibile. O să ajungem tot de unde am plecat. Era foarte simplu, să fie numit Mutu de la bun început si cu asta basta. Fără să ne mai plimbăm și să facem spectacol.

L-aș propune pe Mutu, mie îmi place. Am lucrat cu el, am stat de vorbă. Știe fotbal, este un fost mare jucător al naționalei, al fotbalului românesc. De ce să nu aibă și el o șansă, cum a avut-o Rădoi, care nu era cu nimic în plus față de Mutu la ora asta? Nici ca număr de meciuri antrenate, nici calitate fotbalistică. 

Dați-mi voie să spun că și Mutu are șansa lui, poate chiar mai mare ca a lui Rădoi, dar nu știu ce poate face un selecționer în acest context, în care vârfurile echipei naționale nu joacă la Cadiz și Reading. Pot să vină Mourinho și Guardiola, să facă ce sisteme vor ei. Noi stăm în 3 jucători: Marin, Stanciu, Niță”, a declarat Marcel Pușcaș pentru digisport.ro.

Ce salariu va avea Adrian Mutu pe banca României

Adrian Mutu este favoritul Federaţiei Române de Fotbal pentru preluarea postului de selecţioner, după ce Dan Petrescu i-a refuzat pe Mihai Stoichiţă şi Răzvan Burleanu.

Reclamă

Playsport.ro a aflat şi ce salariu va avea „Briliantul” pe banca naţionalei: 10.000 de euro pe lună. FRF poate considera că face economie, ţinând cont că fostul selecţioner, Mirel Rădoi, câştiga 25.000 de euro lunar.

Adrian Mutu nu se află la primul contract cu Federaţia, el fiind şi selecţionerul U21.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și